Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex srácok ti milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex srácok ti milyen gyakran szexeltek pasikkal?

Figyelt kérdés
Mindig ugyanazzal?
2022. jan. 19. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Havonta igyekszem. Igen én mindig ugyanazzal
2022. jan. 19. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan régen lettem szingli. Szóval még nem voltam sráccal de eldöntöttem, hogy majd most. Én akár hetente többször is benne lennék ha találok olyat akinek oké.
2022. jan. 19. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Ultra válogatós vagyok ha férfit kell megkúrnom. Összesen eddig 2-vel voltam együtt. Nők terén nyilván sokkal lentebb van a léc.
2022. jan. 19. 15:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Örömmel venném, ha lenne egy fix passzív barátom....de nagyon nehéz találni.

Már volt ilyenben részem,tudom, milyen jó !

2022. jan. 19. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha lenne egy aktív partner akivel lehetnénk szeretők. Ahogy összejönne és az idő engedné.
2022. jan. 19. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Amikor nem volt hetero párkapcsolatom két három naponta kerestem magamnak valakit. Mióta van két három havonta jön össze biszex kaland.
2022. jan. 20. 15:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó volna már találni valakit állandó szexhavernak. Aki szimpatikus. Csak itt vidéken nehezebb, főleg titokban. Győrből valaki?
2022. jan. 21. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!