Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is izgató egy nagy húsfarok? Ami kb 14cm lankadtan, borotvált, nagy feszes zacsi és mindez egy fiatal srácé?
Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 17:19
11/21 anonim válasza:
Szimplán egy farok sztem nem izgató, de ha egy olyan palié akihez nagyon is vonzódom akkor igen nagyon felizgat.
L
12/21 anonim válasza:
Akinek ilyen, megmutathatja ha akarja :D
13/21 anonim válasza:
Jó lenne egyszer egy ilyet látni
14/21 anonim válasza:
Nekem koliban volt olyan szobatársam akinek húsfarka volt, nekem bejött
16/21 anonim válasza:
Nagyon felizgulnék egy ilyen látványtól élőben.
17/21 anonim válasza:
öcsémnek huspénisze van de neki lógós zacsija van és szőrös .
18/21 anonim válasza:
Egy ilyet öröm lenne orálisan kényeztetni, persze ha egyéb módon is szimpi valamennyire a srác.
19/21 anonim válasza:
A borotváltat, és a fiatalt (30)leszámítva stimmelek :)
20/21 anonim válasza:
Nekem igaz nem 14 cm lankadtan hanem 12-13 cm de közös zuhanyban gyorsan megnyúlik lógósan is 15 centi körülire a melegvíztől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!