Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Visszaemlékezve ti benne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaemlékezve ti benne lettetek volna/benne voltatok barátság extrákkal 15 évesen, 16 évesen?

Figyelt kérdés

Mindenkihez szól a kérdés, de főleg az azonos nemű kalandok érdekelnek fiatalabb, kamaszkorból, heterók/biszexek/melegek/leszbikusok, fiatalabbak és idősebbek.

Ha visszaemlékeztek, vagy jelenleg, ti felvállaltátok ennyi idősen a másságotokat? Volt akkora kíváncsiság bennetek, hogy akár nem csak közeli baráttal közös szexuális tartalmú dolgokat csináltatok? Elvétve lehet olvasni közös masztizásról stb. Ilyen jellegű történetekre gondolok! Pl. megismertetek egy szimpatikus (akár idősebb) személyt, és valaki kezdeményezésére kipróbáltatok valamit.

Írjatok életkort és orientációt is! 22F

2022. jan. 16. 09:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék már egy srácot. 18/F. Bi.
2022. febr. 22. 15:17
 22/25 sandrisbp ***** válasza:
100%

16 évesen volt az első egymásnak kiverés a volt padtársammal az általánosból... vegyes élmény volt, mert ő "úgy" nem igazán tetszett, csak jó haver volt, és ő kezdeményezett és nem akartam megbántani. De más srácokkal, akik tetszette még általánosban, volt ilyesmi, farokméregetés, felállítottuk egymásét, stb- - de elélvezésig sose mentünk el.

#18-as: az meg hülyeség szerintem, hogy a "kommunizmusban" ne lett volna lehetsőég: Bpesten sokkal több lehetőség volt akkoriban, mint ma. Mert ma a net mindent kiszorított :).

2022. febr. 22. 17:37
 23/25 anonim ***** válasza:
15-16 évesen kb. a konnektorba is bedugtam volna, csak lyuk legyen.
2022. febr. 22. 18:36
 24/25 anonim ***** válasza:
#23 Az téged b*szott volna meg!
2022. febr. 22. 20:11
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Benne voltam ennyi idosen igen. Tobb haverral volt extra dolog de csak diszkreten. Nem vallaltuk volna fel masok elott.
aug. 28. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!