Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Visszaemlékezve ti benne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaemlékezve ti benne lettetek volna/benne voltatok barátság extrákkal 15 évesen, 16 évesen?

Figyelt kérdés

Mindenkihez szól a kérdés, de főleg az azonos nemű kalandok érdekelnek fiatalabb, kamaszkorból, heterók/biszexek/melegek/leszbikusok, fiatalabbak és idősebbek.

Ha visszaemlékeztek, vagy jelenleg, ti felvállaltátok ennyi idősen a másságotokat? Volt akkora kíváncsiság bennetek, hogy akár nem csak közeli baráttal közös szexuális tartalmú dolgokat csináltatok? Elvétve lehet olvasni közös masztizásról stb. Ilyen jellegű történetekre gondolok! Pl. megismertetek egy szimpatikus (akár idősebb) személyt, és valaki kezdeményezésére kipróbáltatok valamit.

Írjatok életkort és orientációt is! 22F

2022. jan. 16. 09:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem vállaltam föl, mert nem gondoltam 15-16 évesen, hogy más lennék, hiszen két osztálytársammal és egy másik - egy évvel fölöttem járó fiúval - is eléggé "extrákkal dús" barátságunk volt, szóval benne voltam. Most már tudom és felvállalom.
2022. jan. 16. 14:15
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Enyhén bixesz nő vagyok. Nem lettem volna benne, egyrészt 18 évesen veszítettem csak el a szüzességem, másrészt a lányokhoz való vonzódás csak később tudatosodott bennem, bőven 20 felett.
2022. jan. 17. 15:13
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindig is benne voltam. (bi fiú)
2022. jan. 19. 22:01
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak általánosban volt pár ilyen haverom, utána megszakadt a kapcsolat és én is inkább a lányokra koncentráltam. Középiskolában már mindenki "homofób" volt körülöttem, úgyhogy fel se jött a téma.
2022. febr. 1. 13:42
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Pár barátom volt tizenévesen aki előtt felvállaltam és volt némi kalandunk. 25f
2022. febr. 2. 10:29
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak titkos kalandjaim voltak kamaszként, amik évek múlva váltak igazán fontossá, hisz az első orális aktus (7. osztály; fiú tornaöltöző zuhanyozója), az első anális aktus (8. osztály után egy iskolai táborban)...
2022. febr. 2. 13:27
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen kerültem bele,csak nagyon rövidre sikerült.

16 évesen szerintem benne lettem volna.

15 akkor nem biztos lehet,hogy rálehetett volna beszélni erre-arra.

Előtte voltak probálkozások közös masztira,de valahogy nem éreztem szükségét annak,hogy a suli wc-ben recska versnyezzek. Mert amugy a társaságom nagyrésze más elfoglaltságot talát. Vagy ebbe nem vettekbe...

És igen egy idősebb szimpi "srác" volt vagy 2x idősebb inditott el az úton.

Kiprobáltunk valamit (szopatás a csalitosban oda-vissza)

36/f bi.

2022. febr. 21. 17:03
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Csak huszonévesen jöttem rá, hogy biszex vagyok. A kommunizmus alatt meg tiltott kateg volt a másság, a legtöbbünknek meg se fordult a fejében ilyesmi, pláne kamaszkorban nem. Szinte minden meleg -már az a kevés, akivel tudatosult a melegságe, vagy biszexualitása- (főleg vidéken) vélhetőleg hatalmas titokban csinálta, és a legtöbb férfi erősen elnyomta magában, hogy egáltalán saját maga más is lehet, mint hetero. De a leszbikusság se volt szokás akkoriban.

F40+

2022. febr. 21. 20:22
 19/25 anonim ***** válasza:

Örültem volna egy ilyen kapcsolatnak. :)

24/F bi

2022. febr. 21. 23:27
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

12.5 évesen a szomszéd sráccal.

Ő14 volt.

Ő mutatta meg, hogy kell hokizni.

Akkor még anyag nem jött de az érzes fullos volt.

Aztán az egyik isztálytársát is bevettük.

Oda vissza hoki és orál volt!

16 eves koromig tartott vele, szinte minden hétvégen!

2022. febr. 22. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!