Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit nem lehet azon érteni, hogy most barátnőt szeretnék?
Biszex srác vagyok, 5-10 közti pasival voltam még néhány éve 20-23 évesen. De egyre kevésbé érdekel a dolog az utóbbi 4 évben már csak 2 sráccal voltam, abból is a legutolsóval 2 éve. A fiú szex inkább csak olyan mellékes volt, én alapvetően barátnőt, párt szeretnék, aztán később családot. Én nem is kisvárosban lakom, hanem az egyik legnagyobb vidéki nagyvárosban, de az utcán évente 1-2x szoktam látni valamelyik volt szexpartnerem és mindig bennem van egy kicsit a félsz, hogy mi lesz ha valaha kiderül. (Az a baj jóképű vagyok és magas, eléggé megjegyeznek az emberek külső alapján és emlékezni szoktak rám.)
2-3 srác van, akik kb. évente rám írnak mi újság van és puhatolózva érdeklődnek van-e kedvem találkozni. Eddig még nem tiltottam őket, de lehet a jövőben ez lesz kivétel nélkül, mert nem akarom véletlenül bárki meglássa az üzeneteiket a jövőben. De attól is félek ha tiltom őket valamelyik begurul és csak azért is utánam jön. Hiába anno diszkrécióban egyeztünk meg, ez nem jelent sajna semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!