Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit nem lehet azon érteni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit nem lehet azon érteni, hogy most barátnőt szeretnék?

Figyelt kérdés
Romeon, hotbullon kerestem embereket csak is szexre. Jó párszor töröltem magam a sok kamu, indiszkrét emberke miatt. Néhánynak én hülye megadtam az insta és a facebook nevemet. Már vagy 8 hónapja nem vagyok fent. Volt, hogy rám írt valamelyik, akivel már voltam, h jó lenne egy tali. Írtam, h már nem csináltam, megértették nem is írtak többet. Egyik fiatal, akitől messze is lakok egy feszt irkál. Alakul egy lánnyal és nem tudja felfogni, hogy nem akarom ezt most csinálni, nem csak vele senkivel. Mintha jobban tudná, hogy én mit akarok. 2 hete nem írt, h lehet. Ha chaten tiltom csak, akkor meg lájkolja azt az 1-2 posztomat ami éppen nyilvánosan maradt. Kis varosban lakom, mondja h el jon hozzám és megkéri a kezem meg ilyen hülyeségek. Az elején leszögeztem mindenkivel, h csak szex es semmi más nem chatpartnert keresek. Ezen kívül mindenki felfogta. Nem tudják rolam, tudom, h hetero nem leszek. De ha nem akarom most, és ki tudja akarom-e már mert megcsalni nem fogok senkit sem, akkor miért nem lehet le akadni az emberről? Ha a tiltólistán látnám, mindig eszembe jutna. De lehet ez lenne a legjobb döntés. Így tiltás nélkül meg idegesít,h bármikor írhat, de az engedélykérésekbe van. Nem veszem fel neki a messengerhívast, nem küldök képet egyből letilt, de pár óra múlva megint ír. Hiába írom 66x le neki egy nap, h nem akarok semmit. Hasonló sztorik, tapasztalatok is érdekelnek. Ti mit csinálnátok? Szinte már zaklat, nem hagy békén.
2022. jan. 12. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Biszex srác vagyok, 5-10 közti pasival voltam még néhány éve 20-23 évesen. De egyre kevésbé érdekel a dolog az utóbbi 4 évben már csak 2 sráccal voltam, abból is a legutolsóval 2 éve. A fiú szex inkább csak olyan mellékes volt, én alapvetően barátnőt, párt szeretnék, aztán később családot. Én nem is kisvárosban lakom, hanem az egyik legnagyobb vidéki nagyvárosban, de az utcán évente 1-2x szoktam látni valamelyik volt szexpartnerem és mindig bennem van egy kicsit a félsz, hogy mi lesz ha valaha kiderül. (Az a baj jóképű vagyok és magas, eléggé megjegyeznek az emberek külső alapján és emlékezni szoktak rám.)

2-3 srác van, akik kb. évente rám írnak mi újság van és puhatolózva érdeklődnek van-e kedvem találkozni. Eddig még nem tiltottam őket, de lehet a jövőben ez lesz kivétel nélkül, mert nem akarom véletlenül bárki meglássa az üzeneteiket a jövőben. De attól is félek ha tiltom őket valamelyik begurul és csak azért is utánam jön. Hiába anno diszkrécióban egyeztünk meg, ez nem jelent sajna semmit.

2022. jan. 12. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hetero pasiban is van ilyen kullancs típus akit a nők nem tudnak levakarni magukról. Tiltás / nem foglalkozol vele. Amúgy meg mivel pasi vagy megvan az a lehetőséged ami a nőknek nincs - elküldöd a büdös p.csába, ha a szép szóból nem ért akkor úgymond kicsit nyomatékosabban, kellő "meggyőző erővel". Tele van sajna a világ hülyékkel, beleszaladtál egybe ez van.
2022. jan. 12. 17:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Megvolt úgy is. Azt mondja ő sem tűr el mindent. 3 napig blokkolt, utána kezdte előlröl. Vau vau, meow-meow ilyeneket kuld hanguzibe , elég beteg.
2022. jan. 12. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#3 magyarán egy zaklató hülye. Van sajnos ilyenből pár. Nagyon tartanod nem kell tőle, pont azt teszik amit ír: "vaú-vaú" magyarán ugat, de fizikailag (lévén te is pasi vagy) nem fog a közeledbe menni. Ne reagálj semmit, tiltod, nem írsz semmit kész. Ha nagyon idegesít akkor személyesen "elbeszélgetsz" vele olyan helyen ahol nincs térfigyelő kamera 😂
2022. jan. 12. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!