Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan, aki önmagát heterón...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki önmagát heterónak tartotta, de egyszer váratlanul egy azonos nemű iránt intenzív testi vonzalmat érzett ("kémia")?

Figyelt kérdés

Addig a napig nem vonzódott a saját neméhez, és önmagát heterónak tartotta. Aztán váratlanul működik a kémia egy azonos neművel. Volt valakinek ilyen?

Nemet, kort is írjatok.

2022. jan. 10. 01:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

25-30 körüli férfi voltam, amikor kezdtem rájönni, hogy valamelyest biszex vagyok, bár máig elsősorban hetero vágyaim vannak. És az a fura, hogy ennek ellenére gimiben egyszer megláttam egy hihetetlenül cuki fiút, én 18 voltam, ő meg elsős, 14-15 körüli, azt éreztem, hogy mindjárt össze-visszapuszilgatnám, ha lehetne. :) És hogy csókolózni szeretnék vele. De erről persze mélyen hallgattam, még csak meg se mertem őt szólítani.

Akkor éreztem életemben először valamit azonos nemáű iránt, aztán utna már csak 25 körül éreztem, hogy nekem fasz is kell.

Akkortájt megismertem egy haveromat, akivel sokáig nyaranta együtt buliztam, de sose bezéltem neki biszexuális hajlamomról, ő az első, akinél éreztem, hogy nagyon le szeretném őt szopni. A mai napig ezt érzem, de neki volt olykor homofób kijelentése. Nem durván, csak amolyan lekezelően. Ettől még lehet h ő is biszex, csak megtéveztőleg mondott esetleg olyanokat, ki tudja.

Férfi iránt ritkán érzek vágyat. Iónkább cak szeretem kiélni a szopás iránti vágyamat olyannal, aki vonz gy kicsit. De máig ne mtalálkoztam még olyannal, aki lelkileg vonzana férfiak közül, csak a bizonyos haverom.

Testileg nem igazán vonzódom férfihoz, csak kell fasz a számba, kb ennyi.

A nőkhöz vonzódom nagyon, testileg-lelkileg.

2022. jan. 11. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyszer 20 eves koromba egy nagyon lanyos tini srac irant egy hazibuliba. Ölelgetett, aminek a vege az lett hogy bementünk a wcbe es szexeltünk. Nagyon jo elmeny volt bar azota nem volt ilyen.
2022. dec. 16. 20:37
 13/13 anonim ***** válasza:
13 éves koromig az volt, aztán valamiért megváltozott
2023. aug. 31. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!