Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Orgazmus álomban? (22/L)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmus álomban? (22/L)

Figyelt kérdés
Eddig is álmodtam már olyat, hogy szexeltem álmomban, és jó érzés volt, de ilyen intenzív orgazmust még nem éltem át mint ma éjjel. Álmomban egyszerre voltam egy nővel és egy férfival, nem voltak ismerősek, de leginkább a nővel foglalkoztam és ő velem. Olyan intenzív orgazmust éltem át, hogy felébredtem tőle, ez volt fél nyolckor ma, és még mindig érzem egy kicsit hogy mintha lett volna valami. Álomtól tényleg ilyen jó orgazmust lehet átélni? Akkor megtanulok irányítottam álmodni.. :DDD

2021. máj. 14. 09:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Sok nőnek van álmában orgazmusa, az én csajaimnak is voltak, de beindítja őket, mert reggel szopással kezdtek és utána mesélték el.
2021. máj. 14. 09:48
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Mi is az orgazmus? Az ingerek hatására amik az agyba futnak be, a fokozódó kéj érzet hatására kialakuló jelenség.

Ha az agyad álmodban felspannolja magát annyira, hogy a megfelelő ingereket generálja magának, akkor miért is ne fordulhatna elő, hogy az orgazmus is kialakuljon? Hiszen már fantáziától, gondolatotól bárki felizgul és bizsereg. A szerencsésebbek (bár rettenet ritkák), ezt akár tovább is tudják fokozni.

Ez jó.

Örülj neki. Tök jó lenne egy izgalmas álomból spontán orgazmussal ébredni. :) Egyből nem kéne kávé, és nem nyűgösen indulna a nap. :D

2021. máj. 14. 10:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan intenzív álom amitől előfordulhat nőknél is és férfiaknál is.
2021. máj. 14. 10:12
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Irányítottan álmodni??? 😮😮
2021. máj. 14. 10:55
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Hol lehet megkérni a kezedet? :D
2021. máj. 14. 15:51
 6/12 A kérdező kommentje:

Ötös :DDDD

Négyes, igen, ha jól tudom létezik a tudatos álmodás és meg lehet tanulni irányítani az álmokat.

2021. máj. 14. 16:27
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
Bocsi a kommentemért, de valahogy viccesnek gondoltam, ha beírom :D
2021. máj. 14. 18:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Álomvilág mindig jobb.
2021. máj. 15. 18:10
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is szokott ilyen lenni.

L

2021. máj. 19. 01:59
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

Ha valakinek sikerül ezt irányítani, az engem is megtaníthatna rá. Nagyra értékelném... ;)

21/B/L

2021. máj. 22. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!