Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Orgazmus álomban? (22/L)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmus álomban? (22/L)

Figyelt kérdés
Eddig is álmodtam már olyat, hogy szexeltem álmomban, és jó érzés volt, de ilyen intenzív orgazmust még nem éltem át mint ma éjjel. Álmomban egyszerre voltam egy nővel és egy férfival, nem voltak ismerősek, de leginkább a nővel foglalkoztam és ő velem. Olyan intenzív orgazmust éltem át, hogy felébredtem tőle, ez volt fél nyolckor ma, és még mindig érzem egy kicsit hogy mintha lett volna valami. Álomtól tényleg ilyen jó orgazmust lehet átélni? Akkor megtanulok irányítottam álmodni.. :DDD

2021. máj. 14. 09:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez volt fiukent, csak azt almodtam hogy fiut dugok epp.
2022. dec. 16. 20:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nagyjából tudom irányítani az álmaimat, a legtöbbször még elalvás előtt és megfelelően fáradt kell legyek.

Nem lehetek túl fitt, de túl fáradt sem. Kigondolom mit szeretnék álmodni és úgy alszok el, gondolkodva.

dec. 26. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!