Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogadják el az embereket könnyeben két nő szerelmét mint két férfiét?
Vannak ezek a társadalmi szerepek, bergöződések, biztos hallottál már róluk: a férfiak agresszívak, céltudatosak, nem érzelgősek, sportosak, izmosak, erősek, a férfiak irányítják a nőket, ők tartják el a családot. Egy férfi nem csinál "lányos" dolgokat.
Na már most, egy meleg férfi (főleg ha nőies megjelenésű, viselkedésű) egyáltalán nem illik bele ezekbe szerepekbe és ezt az emberek többsége nem tudja hova tenni.
A nők (a nőies leszbikusok) viszont különösebb nehézség nélkül benne tudnak maradni a társadalmi szerepükben a férfiak nélkül. Az emberek észre sem veszik, hogy ők mások, mivel pont olyan nőiesek maradnak, mint a heteroszexuális nők.
Egyáltalán nem biztos, hogy szebb látványban.
Két csúnyácska leszbikus lány kifejezetten taszító.
Ahol régen laktam, mellettem lakott két nő, azt hallottam róluk, hogy leszbikusok. Ha ez igaz, akkor egyáltalán nem voltak cukik, bajosak, mind a kettő csúnya volt (elhízott, extrém nagy seggű, stb.)
Nekem az a véleményem, hogy csak a hetero férfiak azok akik igazán undorodnak 2 férfi szerelmétől. Én nemigazán ismerek a nöi is ismeröseim között olyat akik hangoztatnák hogy undorodnak a melegektől.
És mivel a hetero pasik a nőket szeretik, 2 nő viszonya szexi mert hát 1 nő is szexi 😀
Viszont van olyan nöi ismerösöm aki hetero és eléggé negativ véleménnyel van a lezbikusakról.
Magyarán szerintem hetero nő hamarabb elfogad 2 pasit együtt mint 2 nőt és hetero pasi hamarabb elfogad 2 nőt együtt mint 2 pasit.
Ja és valszeg egy f@szság amit most írtam 😆😆
Én arra lennék kiváncsi hogy q lezbik mut gobdolnak a melegekröl és fordítva. Van bajtársiasság hogy hasonló a helyzetük? 😀
Nekem nem szép, de a csúnya leszbikus lányok csókja sem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!