Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell titokba tartani ha egy pasi tangát hord..miért kell ezt titokban hordanI?
Figyelt kérdés
FÉRFI NEM HORDHAT TANGÁT??? ez nagyon ciki!!2022. jan. 8. 11:00
21/26 anonim válasza:
Ha nem vállalják fel honnan tudod hogy sok férfi szeret hordani?
Bár a sok egy eléggé relatív dolog:D
Továbbá még mindig nem világos mit értesz felvállalás alatt. Jelentse be hogy tangát hord?:D
22/26 anonim válasza:
Akár a tisztálkodást is ki lehetne próbálni egyszer.
Ettől függetlenül szerintem is higiénikusabb egy rendes alsónadrág.
23/26 anonim válasza:
A "sok férfi" ezek szerint mind a ketten itt írkálnak.
24/26 anonim válasza:
Mi a retkes francért kell világgá kürtölni, hogy milyen alsót hordasz??
25/26 manly válasza:
Hordhat, nem tiltott de ez nemi identitá.zavarra utal.
26/26 anonim válasza:
Én is felveszek időnként egy tangát , pedig sosem volt férfi kapcsolatom , csak saját örömömre . Nem vagyok homo , talán biszex vágyaim vannak .Mégcsak fiatalnak se kell lenni . 72Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!