Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért kell titokba tartani ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell titokba tartani ha egy pasi tangát hord..miért kell ezt titokban hordanI?

Figyelt kérdés
FÉRFI NEM HORDHAT TANGÁT??? ez nagyon ciki!!
2022. jan. 8. 11:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
De ki fogja tudni, hogy mi van rajtam?
2022. jan. 8. 13:04
 12/26 A kérdező kommentje:
jah,meg a srácok is hordanak tangát!!!!csak titkolni sok ember miatt!!
2022. jan. 8. 13:05
 13/26 anonim ***** válasza:
37%

Sokan azért titkolják, mert sok ember annyira korlátolt hogy ezen röhögne, és cikizné. Nem lehet mindenki intelligens, ezt el kell fogadni. Hülyék mindenhol vannak és lesznek is mindig.

Eleinte én is titokban hordtam, senki sem tudta. Manapság pedig nem titolom, persze nem is hangoztatom. De pl egy orvosi vizsgálat alkalmával, vagy masszőrnél, vagy egy öltözőben előfordul hogy megláthat más is benne, nem csinálok belőle titkot. És érdekes módon eddig senki sem tette szóvá, pedig több mint 10 éve csak ezt hordok.

2022. jan. 8. 14:34
 14/26 A kérdező kommentje:
utolsónak igaza van teljesen!!!
2022. jan. 8. 14:37
 15/26 anonim ***** válasza:
80%
Szóval van egy ember, aki szinten hord, tehat ő írt helyesen. Mindenki más, aki hányingert kap tőle, az meg hülye. Ugye te vagy az, akire ranyitott az apja a fürdőben es megkerdezte, b..i-e vagy? Te meg azt mondtad nem, hanem királylány.
2022. jan. 8. 14:55
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért, de ki a f*szt érdekel?

Én sem jelentem be hogy ma boxer van rajtam. Vagy a lányok sem mondják hogy rózsaszín bugyit vettek fel ma.

Mit kéne ezen felvállalni? De most komolyan.

2022. jan. 8. 14:59
 17/26 anonim ***** válasza:
68%
15-ös szíved joga hányingert kapni tőle, csepet sem zavar. Biztos benned is van pár olyan tulajdonság, amitől meg én kapnék hányingert, ilyen pl az intelligenciád, vagyis annak hiánya. Mégsem zavar különösebben, nem csinálok belőle gondot, tőlem elférsz a bolygón te is így ahogy vagy. Mivel sokfélék vagyunk, biztos van olyan ember aki még téged is elfogad így ahogy vagy. :)
2022. jan. 8. 15:04
 18/26 A kérdező kommentje:
felkell vállalni,mert igen is..sok pasi szereti a tangát hordani,de ez nálunk tabu..hogy egy srác tangát vesz magának!
2022. jan. 8. 15:04
 19/26 anonim ***** válasza:
39%

ja szóval a ti világotokban az számít hülyének és kevés inteligenciával rendelkezőnek, aki nevetségesnek tartja, hogy egy férfi képes felvenni egy tangát?

persze, tapsoljunk a hülyéknek

hova süllyed ez a világ?

jóhogynem én szégyenkezzek amiatt, mert boxert hordok

tangát hordó "férfiak", hogy fognak becsajozni? állítom sehogy

2022. jan. 8. 15:21
 20/26 anonim ***** válasza:
82%

Eddigi barátnőim felének kimondottan bejött rajtam a tanga, és örültek hogy végre valaki aki meri is hordani. A jelenlegi tangáim egy részét ezektől a barátnőimtől kaptam, vagy együtt vettük.

A barátnők másik felének pedig közömbös volt hogy tangát hordok, midegy volt nekik mit hordok. Olyan barátnőm pedig nem volt akinek nem tetszett volna, vagy esetleg zavarta volna.

Szóval tangában pont ugyanúgy lehet ismerkedni és csajozni mint boxerben vagy fecskében, vagy gatya nélkül. Nekem ezzel sosem volt gondom.

2022. jan. 8. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!