Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lennék ha fiúval csak úgy izgat bármi is ha BDSM részeként vagyok az alárendeltje?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak inkább BDSM vágy? Tehát nem a szex vonz benne hanem hogy alárendelt vagyok.2022. jan. 8. 09:32
1/4 anonim válasza:
Nekem csak domináns vágyaim vannak sráccal, de ha nem lenne szolga nem is izgatna.
2/4 anonim válasza:
Attól még bi vagy, hogy a bdsm vonz. Én is lennék igényes, helyes pasi szolgája :)
3/4 anonim válasza:
És ha biszex vagy az miért baj?
🤔
Nem hiszem hogy az bármivel rosszabb lenne manapság mint maga a bdsm.
4/4 anonim válasza:
Mit jelent az a gyakorlatban, hogy "BDSM részeként alárendeltje vagy" ?
Azt szeretnéd, hogy kötözzön ki, meg parancsolgasson? És kínozgasson?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!