Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsö orál elött tanácsok?
Így van, én is gyakorlom még, nehogy fogazzak. Kb csücsöríts, amikor szopsz, és akkor nem karcolod a fogaddal. Meg ugye kérdés, h a konkrét partnered hogyan szereti. Mindenki kicsit másképp szereti, ha szopják. Ha szabad teret ad, akkor ahogy neked jól esik: puszi a makkra, végignyalhatod a f@szt lentről felfelé, vagy pl körbe-körbe a makk peremét, vagy szopogathatod csak a makkot. Ha mélytorkozni akarsz, ahhoz nem értek, de az előbb írt ebben neked valaki tanácsot.
Számíts arra, h egyénenként eltérő a lövés erőssége. Én szó szerint jól megszoptam... Az első szopásom alkalmával nagyon erőset lövő partnerem volt, és nem tetszett az erős lövés, csak nála öklendeztem emiatt (egy kicsit), és a fele mellé ment, a hajamra. Csak azért mondom, h erre is készülj fel. Előre meg is kérdezheted tőle, milyen erőset lő.
Van, akinek több kikötése lehet, pl engem előr megkért egysrác h ne maszatoljak össze semmit, hanem vagy a hasára megy a cucc, vagy a számba, és ha a számba megy, akkor a mosdóban köphetem ki. Hát, nem volt valami romantikus, én imádok maszatolni a g3civel.
A lényeg h egyeztessétek az igényeiteket előre. Közben is irányíthat téged a partner. Sebességet, meg hogy hol szereti, hogyan. Mehet-e a szádba, vagy máshova, pl arcodra, kezedre stb. Mélytorkot akar-e, vagy neki mindegy. Kívánja-e, hogy szopogasd a golyóit, vagy nem.
Esetleg ánuszát.
Pettingezni szeret-e. Pl hasát ouszilgathatod-e, fenekét stb.
Találjátok meg a közös igényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!