Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elsö orál elött tanácsok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsö orál elött tanácsok?

Figyelt kérdés
Hamarosan eloszor, igen diszkret korulmenyek kozott nyomok egy oralt passziv kent. Mire szamitsak, milyen lesz? Irjatok le barmit amit hasznos lehet tudni. Higeniailag tajekozott vagyok szoval azon kivul tenyleg johet barmi. Izgulok kicsit, azert tettem fel a kerdest mert a leheto legjobba szeretnem tenni az elmenyt. 28F
2022. jan. 5. 23:50
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
ha beszélszz angolul akkor a call her daddy podcastnak van egy how to eat pussy epizódja, melegen ajánlom
2022. jan. 6. 00:35
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Ha nagyon be akarod kapni neki, meg ott tartani, akkor ne vegyél közben levegőt. Szóval egy levegővel told, az elvileg segít. Volt már olyan aki emiatt hányta le a farkam.
2022. jan. 6. 00:43
 3/5 anonim ***** válasza:
95%
Először csak nyalogasd, kicsit kapd be majd egyre mélyebben így láthatod majd “mennyit bír el a szád” ne akarj mohó lenni mert annak lehet fogazás a vége ami meg már nem kellemes
2022. jan. 6. 09:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Így van, én is gyakorlom még, nehogy fogazzak. Kb csücsöríts, amikor szopsz, és akkor nem karcolod a fogaddal. Meg ugye kérdés, h a konkrét partnered hogyan szereti. Mindenki kicsit másképp szereti, ha szopják. Ha szabad teret ad, akkor ahogy neked jól esik: puszi a makkra, végignyalhatod a f@szt lentről felfelé, vagy pl körbe-körbe a makk peremét, vagy szopogathatod csak a makkot. Ha mélytorkozni akarsz, ahhoz nem értek, de az előbb írt ebben neked valaki tanácsot.

Számíts arra, h egyénenként eltérő a lövés erőssége. Én szó szerint jól megszoptam... Az első szopásom alkalmával nagyon erőset lövő partnerem volt, és nem tetszett az erős lövés, csak nála öklendeztem emiatt (egy kicsit), és a fele mellé ment, a hajamra. Csak azért mondom, h erre is készülj fel. Előre meg is kérdezheted tőle, milyen erőset lő.

Van, akinek több kikötése lehet, pl engem előr megkért egysrác h ne maszatoljak össze semmit, hanem vagy a hasára megy a cucc, vagy a számba, és ha a számba megy, akkor a mosdóban köphetem ki. Hát, nem volt valami romantikus, én imádok maszatolni a g3civel.

A lényeg h egyeztessétek az igényeiteket előre. Közben is irányíthat téged a partner. Sebességet, meg hogy hol szereti, hogyan. Mehet-e a szádba, vagy máshova, pl arcodra, kezedre stb. Mélytorkot akar-e, vagy neki mindegy. Kívánja-e, hogy szopogasd a golyóit, vagy nem.

Esetleg ánuszát.

Pettingezni szeret-e. Pl hasát ouszilgathatod-e, fenekét stb.

Találjátok meg a közös igényt.

2022. jan. 7. 01:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb,ne fogaz!
2022. jan. 8. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!