Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg kene ezt beszeljem vele vagy inkabb hagyjam?
Figyelt kérdés
Reszegen hazibuliba haverom megkerdezte hogy nem e verem ki neki wcn.
Nem ertem, hogy van baratnöje akkor miert akar ilyesmit? volt mar valaki hasonlo helyzetben? Fiuk vagyunk mindketten.
2022. jan. 3. 17:44
1/9 anonim válasza:
Ha jó barátok vagytok, akkor biztos megbeszélném.
2/9 anonim válasza:
biztos elotte latta a torrentet: csak kiverjuk egymasnak, de b***las az nuku
3/9 anonim válasza:
szerintem beszéld meg vele,sok férfiban él mélyen egy kiváncsiság hogy milyen lenne egy másik férfival,nem azért mert meleg lenne vagy meleg hajlamokkal rendelkezik egyszerűen kíváncsi,aztán lehet hogy tetszik neki lehet hogy nem.
4/9 anonim válasza:
Beszéld meg vele. Ez miatt ne dobd el, mint barátot.
5/9 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, immár szexuálisan, és erre (is) vágyik. Neked kell eldönteni, hogy számodra bele fér-e ez az "extra" a barátságotokba.
privát vélemény: nekem belefér(t)... ameddig nem próbálsz ki valamit addig csak előítéleteid lehetnek, utána tapasztalataid lesznek...
6/9 anonim válasza:
És neked lett volna kedved hozzá???
7/9 anonim válasza:
en simán,,söt letérdelnék és be is kapnám neki
8/9 anonim válasza:
Beszeld meg vele, de en amugy megtettem vna neki
9/9 anonim válasza:
Ha biszex vagy, (kategória) mit agyalsz rajta?
Csapjátok ki egymásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!