Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Olyan van hogy csak részben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan van hogy csak részben vagyok biszex?

Figyelt kérdés

Lány vagyok,mindig is csak fiúkba voltam szerelmes, velük tudok elképzelni csak kapcsolatot,szenvedélyes szexet,viszont a testi dolgok vonzanak a lányokkal is.

Már csókolóztam lánnyal és jó volt maga a helyzet,de nem éreztem olyan vágyat mint egy fiúnál. De már nagyon régóta izgat a szex lánnyal,viszont a bújást,kézen fogva sétálást,kapcsolatot,szerelmet el sem tudnám képzelni, csak fiúval

2021. dec. 29. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
A biszexség nem azt jelenti, hogy mostantól fullosan vonzanak a lányok is.
2021. dec. 29. 16:07
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Ezt hívják (újabban?) heteroromantikus biszexuálisnak.
2021. dec. 29. 16:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ugyan ez a helyzet.

19/L

2021. dec. 29. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A biszexualitás egy spektrum(hú de utálom ezt a szót).

Van aki "kíváncsi" egy picit az azonos nemre, van akinek 1-2 embernél megvan a klikk, van akinek 50/50 és van akinek ennél is jobban bejön a saját neme. Én pl romantikus kapcsolatot könnyebben alakítok ki férfival mint nővel, viszont szex terén hasonló szinten szeretem mind a kettőt.

2021. dec. 29. 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem félig vagy biszex hanem biszex vagy. Vonzódsz mindkét nemhez, csak az egyikhez jobban. Általában a biszexeknek is vannak preferenciáik.
2021. dec. 29. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem a biszex az, aki mindkét nemhez ugyanúgy vonzódik, akármelyik nemű illetőbe szerelmes tud lenni, mindegyiknél megvan az érzelmi vágy!

Ha fiúkkal megvan a testi-lelki vágyad, de lányokkal csak a testi, akkor úgymond "kíváncsi hetero" vagy (voltál), aki ezért kipróbálta lánnyal is, és annyira jó volt, hogy többször is kapható lettél rá!

2021. dec. 29. 22:08
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Lehetsz biszexuális és heteroromantikus egyszerre, ami annyit takar hogy szexuálisan mind két nem bejön, romantikusan viszont csak az ellenkező.
2021. dec. 30. 01:27
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Persze
2021. dec. 30. 01:30
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

“ Szerintem a biszex az, aki mindkét nemhez ugyanúgy vonzódik, akármelyik nemű illetőbe szerelmes tud lenni, mindegyiknél megvan az érzelmi vágy!”

Dehogyis. Nagyon nagyon kevés az olyan biszex aki mindkét nemhez pont ugyanannyira vonzódik. És nem kell feltétlen érzelmileg is vonzódniuk mindkét nemhez.

A biszexualitás egy skála, aki valamilyen mértékben vonzódik mindkét nemhez, az biszexuális. Az meg mindenkinél más hogy milyen mértékben.

2021. dec. 30. 08:48
 10/10 anonim ***** válasza:
75%

9 szerintem ez sem korrekt teljesen

Szerintem csak biszex van és ezt ember válogatja

Pl van olyan teljesen hetero személy is aki nem tud elkotelezodni és szerelmes lenni csak a testiseget érzi na most akkor az mérsékelt hetero? Vagy nem romantikushetero?

És akkor ennek a fordítottja

Ugye itt kapásból szexualitasrol beszélünk nem pedig érzelmi belső dolgokról!!!

Ergo csak az számit hogy szexualisan mihez vonzódsz (emiatt is hülyeség az lmbtq+128483 dolga mivel kevésbé művelt emberekről van szó ezért nem értik hogy van önidentitás biológia és szexualitás és ennyi… ha benne van a szexual szó akkor az csak is a szexről szól nem pedig arról hogy te férfiként egy kenguronak érzed magad)

2022. jan. 1. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!