Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex nőként gondoltál már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex nőként gondoltál már rá,hogy egy nagyon szép lánynak akár fizetnél is,hogy kinyalhasd?

Figyelt kérdés
Vagy ennyire egy nőt sem tud felizgatni,ha amúgy nem kaphatná meg?

2021. dec. 28. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Attól mert szép még lehet igénytelen, gombás pinája. Csak olyat nyalok ki, akit már ismerek jól.
2021. dec. 28. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Pénz nélkül is voltam már együtt nővel.
2021. dec. 28. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:
98%
Sose fizetnék szexért, se nőnek, se férfinak.
2021. dec. 28. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
Akinek fizetnék, az full hetero.
2021. dec. 28. 10:41
 5/7 anonim ***** válasza:
98%
Ha már fizetnék, ő nyaljon engem.
2021. dec. 28. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy kérdést had tegyek fel!

Létezik olyan nő aki úgy van a kérdező által feltett témával, hogy végülis nyelv az nyelv, mindegy, hogy férfié avagy nőé?

Vagy, esetleg a női még jobb is mert azt csak egy nő tudja, hogyan jó egy másik nőnek…

F.45

2021. dec. 28. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:
96%
Volt már strandon,hogy nem szép,de annyira izgalmas lányt láttam,hogy hasrafordultam és masztiztam,de biztos,hogy nem fizettem volna érte,hogy kinyalhassam.
2021. dec. 29. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!