Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok ti is csak bi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok ti is csak bi partnert kerestek?

Figyelt kérdés
Nekem vmiért melegekkel mindig vita/sértődés van pl ha nem érek rá...
2021. dec. 27. 18:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bit keresek. A melegek azt hiszik, hogy több is lehetne, ezért sértődnek, szerintem.
2021. dec. 27. 18:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is csak a biket preferálom, mert a melegek hajlamosak belelátni olyat is, amit nagyon nem kéne :) Persze megértem őket, ők is vágynak tartós kapcsolatra.

23F

2021. dec. 27. 18:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy bi vagy meleg csak szeretném kipróbálni milyen az ha valakit kézzel és szájjal kielégíthetek
2021. dec. 27. 19:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetőleg bi srácot keresek. Férfiasabbak és én soha nem fogok többet akarni szexnél, így egy bi fiúval sokkal egyszerűbb.
2021. dec. 27. 23:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy. A melegek nagy része sem lát bele többet az a tapasztalatom. A lényeg, hogy férfias legyen.
2021. dec. 28. 00:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, uni bi-t. A melegek tapasztalatom szerint bonyolultabbak mert:

1. Hisztisek, foleg a passzivak

2. A nyilt melegekeben nem tudok annyira megbizni a diszkrecio szempontjabol hisz nekuk nem annyira alap a diszkrecio.

3. Sok meleg arrol probal meggyozni, hogy valojaban a bi csak olyan meleg aki nem tudja elfogadni onmagat. Ez idegesit.

4. A bi-k inkabb keresnek stabil szexbaratsagot mintsem moziba jarosat.

5. A melegekre jellemzo, hogy sunnyognak, ha valami nem tetszik nem mondjak meg nyiltan.

Lehet lepontozni.

2021. dec. 28. 06:17
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Én örülnék biszexuális barátnőnek. :)

bi F

2021. dec. 28. 09:41
 8/10 youngboy26 ***** válasza:
84%

#6 -os

Magam nevében beszélek! Maximálisan egyetértek, és nem pontoztalak le, tisztelet a kivételnek.

Nem ítélkezem, hogy el ne ítéltessek!

Én is biket keresek, meleg többségük, valóban nem egyenes, őszinte!

Én 31F/bi/Bp

2021. dec. 28. 09:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elvileg mindegy, hogy meleg vagy bi, de azt vettem utóbbi időben észre, hogy sok meleg inkább kapcsolatban gondolkodik, amire én nem vágyom fiúkkal. Már volt, aki azon megsértődött, hogy ezt közöltem vele.
2021. dec. 29. 00:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Én elsősorban találkozásra képes partnert keresek... ;)
tegnapelőtt 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!