Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kezdő srácok ti mióta kerestek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő srácok ti mióta kerestek partnert és miért nem jött eddig össze?

Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok? Mire vágytok?
2020. okt. 7. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én arra hogy megdughassak egy fiút. Illetve izgat az is ha leszopna. De csak vékony vagy izmos fiúval. Max 25 éves.
2020. okt. 7. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal kezdő srácok,ha van kedvetek priviben közösen elemezhetjük ezt a problémát.22f
2020. okt. 7. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szerencsém volt. Az első partnerem itt ismertem meg. Nem volt a legtökéletesebb arcra. De minden másban nagyon jó volt vele. Még most is visszajárok hozzá néha. Mert jó vele. Sokat tanultam tőle. Ha tehetném mindenkinek őt ajánlanám.

Amit tudok mondani a kezdőknek, hogy okosan válasszanak!

2020. okt. 7. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Romeon 1-2 nap alatt lehet partnert találni ha legalább 100 ezres városban élsz. Helyes srácot is, ha te magad is helyes vagy. Szóval nem tudom elképzelni hogy valaki miért nem tud találni valakit szexre.
2020. okt. 7. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#1 Hány éves vagy?
2020. okt. 7. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

#1 engem is érdekelne a korod, vagy akárki aki fiatal. :D

18F

2020. okt. 7. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretnék már valamit fiuval -nem mintha lannyal lett volna már valami-csak sosincs hely meg megbeszélt idopont csak mindenkinek a képem kell hogy kiverje... Úgy értem ne már itt ajánlja neked magát egy 17eves szűz srác aki egyáltalán nem ronda és full kanos erre te arra nem vagy képes hogy kivegyél egy szobát hogy felmenjetek... Szomorú nekem ez az egész még soha mem tudtam senkivel talizni innen. De nem baj majd egyszer összejön 😔

17f

2020. okt. 8. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!