Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő srácok ti mióta kerestek partnert és miért nem jött eddig össze?
Nekem szerencsém volt. Az első partnerem itt ismertem meg. Nem volt a legtökéletesebb arcra. De minden másban nagyon jó volt vele. Még most is visszajárok hozzá néha. Mert jó vele. Sokat tanultam tőle. Ha tehetném mindenkinek őt ajánlanám.
Amit tudok mondani a kezdőknek, hogy okosan válasszanak!
#1 engem is érdekelne a korod, vagy akárki aki fiatal. :D
18F
Én is szeretnék már valamit fiuval -nem mintha lannyal lett volna már valami-csak sosincs hely meg megbeszélt idopont csak mindenkinek a képem kell hogy kiverje... Úgy értem ne már itt ajánlja neked magát egy 17eves szűz srác aki egyáltalán nem ronda és full kanos erre te arra nem vagy képes hogy kivegyél egy szobát hogy felmenjetek... Szomorú nekem ez az egész még soha mem tudtam senkivel talizni innen. De nem baj majd egyszer összejön 😔
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!