Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most biszex vagyok?
Van egy lány az iskolában aki biszex. Fiúsan öltözködik, és úgy is viselkedik. Már egy fél éve kezdtünk el beszélgetni, és kezdtem rájönni, hogy nagyon kedvelem őt, és bejön nekem. Az elején lett volna esélyem nála, de mindent elrontottam. Mikor a folyosón sétál, szoktam méregetni, mert szerintem nagyon szép teste van.
Szexet nem tudnék vele elképzelni, de csókot már igen. Rajta kívül soha nem tetszett egy lány sem, fiúkkal ellentétben persze.
Hát ebben az esetben nem biztos hogy az vagy, lehet hogy az ideálja jön be a lánynak és nem pedig a lány maga.
Fiúk iránti érzésekkel próbáld összevetni, meg van -e az mint mikor egy fiú jön be, fantáziálás, szexuális vágy stb.
#3 mas vagyok, biszexségnél nem 50-50 a férfi és nők közötti osztás pl én azt mondanám magamról hogy 3/4 esetben férfiak jönnek be férfiként és a maradék a nő.
Nekem vannak női barátaim akiket tényleg szeretek, és nagyon jóba vagyunk de nincs szexuális érzésem feléjük. Ellenben volt barátnőm akinél mind a 2 meg volt.
Nekem ezért inkább ez a szimplán csak jóba akarsz lenni velét látom a dologban. Ezek alapján én inkább heteronak mondanálak :D különösen ha nem volt még ilyen eset előtte.
6
Lehet igazad van, de én azért nem mondanám ennek, mert tudom magamról hogy akivel jóban akarok lenni, ahoz nem így állnék hozzá.
#7-nek lehet igaza van.
Szerintem ne gondolkodj azon hogy mi vagy, ismerd meg ha szeretnéd aztán lesz ami lesz, fölös címkéket rakni magadra, főleg még így fiatalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!