Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi van most velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van most velem?

Figyelt kérdés

szoval akkkor mi van, ha en sosem tudnek megkivanni egy ferfit, de viszont van, hogy fantazialok arrol milyen lenne passziv kent kozosulni? Mikor arra gondolok hogy en mint aktiv, az eletkedvem is elmegy, de passziv kent mar majdnem kivancsi lennek milyen a szex.

Merre is tartok en? Mas is van igy ezzel?

2021. dec. 24. 02:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Jó eséllyel passzív biszex vagy, ha a lányok is érdekelnek. Nem minden biszex férfi tartja vonzónak a másik férfi testet. Csak a farok érdekli, hogy leszophassa, vagy a fenekében érezhesse.
2021. dec. 24. 06:53
 2/3 A kérdező kommentje:
kihagytam hogy a nokhoz ugyanugy vonzodom mint egesz eletemben, szoval azzal nincs gaz, csak ebbe az uj iranyba ment el a fantaziam nemreg.
2021. dec. 24. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi probléma. Van benned a passzív lét irányába egy biszex hajlam. Most még csak kíváncsi vagy, hogy milyen lehet, idővel ki is próbálod. Nem mondható meg, hogy ez mikor következik be, egy hét, egy év, tíz év, de eljön az a pillanat.

Én is így voltam. Volt jónéhány csajom, és elkezdett érdekelni, hogy milyen érzés szopni, vagy megdugva lenni. Kipróbáltam, tetszett, hogy a másik farka bennem van, és teleélvezi a számat, fenekemet.

2021. dec. 25. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!