Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetett a srác farkával?
Figyelt kérdés
Ma volt életem első dolga sráccal. Kivertük egymásnak. Azonban neki a fitymafék alatt volt vmi olyan mintha pattanás lenne és jött is folyton belőle kevéske sárga vmi. Mi ez? Nem mertem érte szólni...2021. dec. 23. 17:17
2/8 anonim válasza:
Sok minden lehet, pl. nemi herpesz, de akár hagyományos pattanás is. Remélem csak kézzel értél hozzá és közvetve sem érintkezett péniszeddel. Kérdezd meg tőle, hogy mi az.
3/8 anonim válasza:
Ha hokiztatok neked is lesz lehet.
4/8 anonim válasza:
Szifilisz is simán lehet, mostanában eléggé terjedőfélben van.
5/8 anonim válasza:
Te hozzaersz valaki farkahoz akinek egy pattanasszeru izejebol jon a sarga valadek??????emberrrrrrr ennyire nem nezhet ki jol senki.
Hacsak nem a tied ilyen epp most es nem tudod mi az es igy probalsz rajonni... lenyeg a lenyeg hogy ORVOS!
6/8 A kérdező kommentje:
Picike volt. Nagyon! A srác pedig SZŰZ! Nem volt komoly. Elsőre azt hittem kis WC papír... Azért is érdekelt mit mondanátok mert ismerem a szifilisz tüneteit azt így kizártam. Nekem eskü pattanás volt a tippem és azért a folyamatosan jött kb azt takarja hogy mint egy pattanásból hogy többször is jött. Nem volt orál se anál ha a kérdés erre vonatkozott vkinél. Ez csak bevezető tali volt egymásnak kiverni.
2021. dec. 24. 09:46
7/8 anonim válasza:
Irigykedek kicsit hogy neked sikerült egy srácot találni... Még így is hogy kicsit kínos story.
8/8 anonim válasza:
Lehet hpv,de simán lehetnek kis fordyce biszbaszok is,nekem is vannak(de szerencsére az enyém nem váladékozik,de néhány embernél előfordul). Zavaró tud lenni de nem fertőző,csak egyszerű bőrelváltozások.
Ha szűz én erre tippelnék,de azért kérdezd meg mert ha más,akkor nem ártana orvoshoz menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!