Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyiért vállalnátok el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiért vállalnátok el ilyesmit?

Figyelt kérdés

21 éves bisex férfi vagyok.

Sokat dolgozok, kevés időm van, és szerencsétlen is vagyok a párkeresében, stb...

Egy szomszéd srác, aki marhára jó külsővel van megáldva célozgatott hogy eljönne velem egy welnessre. Ismerjük egymást régebb óta, próbálja nagyon adni magát hogy menő élete van, közben meg elég szegény körülmények között él.

Na de a lényeg:

Mennyit volna reális fizetni neki, ha elvinném 2 nap welnessre?

Nyilván sexet is szeretnék.

Átlagos külsejű vagyok.

2021. dec. 19. 14:36
1 2
 1/18 anonim válasza:
72%
Semmi pénzért nem vagyok k.rva.
2021. dec. 19. 14:37
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Semennyit, gondolom nem ez a munkája. Ha meg igen akkor úgyis megmondja mennyit kér.
2021. dec. 19. 14:38
 3/18 anonim ***** válasza:
90%

Hát alapesetben a felét. Viszont azért viszed el, hogy megrakd. Szóval a saját érdekeid miatt picit fizethetsz többet mint a fele. Ha hosszútávon szeretnél vele szexelni és tényleg annyira jól néz ki, akkor én kifizetném az egészet. Mondjuk, hogy egy jó befektetés.

Ha mondjuk kettőtöknek 100 ezer forint, akkor te fizess 65 ezret szerintem.

2021. dec. 19. 14:39
 4/18 anonim ***** válasza:
88%

Miből gondolod, hogy fizettetné veled?

Ez nagyon durván megalázás lenne...

2021. dec. 19. 14:39
 5/18 A kérdező kommentje:

Nyilván ingyen nem jönne el.

18 éves, gimnazista, ruhákra-bulikra költi minden pénzét.

Onnan jött az ötlet hogy láttam hogy kirakta hogy welnesezik, és kérdeztem hogy megérte e, mennyobe került és mondta hogy fogalma sincs mennyi volt, őt csak vitte egy ismerős. És puhatolóztam, amiből az jött le hogy valaki sexért cserébe vitte.

A szomszédaágban van egy hely amit kinéztem, nem egy luxus, kb 75ből jönne ki kettőnkre. Nyilván nem csak egy 20perces akciót akarok hanem több felvonást ezért gondolom illene fizetni is nem csak a szállást és kaját.

Ahogy mondtam én átlagos kinézetű vagyok, ő meg bomba. Széparcú, izmos fiú. 3 évvel vagyok idősebb nála.

2021. dec. 19. 14:46
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor így tényleg olyan 50%+egy kicsi, ahogy a 3. írja.
2021. dec. 19. 14:49
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez azon múlna, hogy bejössz-e külsőre, vagy sem.

Ha nem, akkor fizethetnél milliókat is, akkor sem mennék bele.

Én sem vagyok annyira csúnya, azért írom ezt le.

De ha be is jönnél, nem hinném hogy engedném hogy valaki fizesse ezt, szóval valami mást kéne kitalálnod.

2021. dec. 19. 14:56
 8/18 A kérdező kommentje:
Estére át kell mennem hozzá, majd rákérdezek. Hogy egyátlán benne e volna
2021. dec. 19. 14:59
 9/18 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Ilyenkor fifti fifti szokott lenni
2021. dec. 19. 15:13
 10/18 A kérdező kommentje:

Már hogy lenne fifti-fifti?

Szépen levezettem hogy egy menő, sármos, izmos fiúról van szó, aki szebbnél szebb csajokat szed fel.

Ahogy mondtam nem eleresztve anyagilag, azért ment el multkor egy másik férfivel welnnesezni, feltehetőleg nem csak a hétvégét fizette neki a sexért, hanem adott neki kp-t is.

2021. dec. 19. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!