Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körül másnál is változott az intimszőrzethez való hozzáállása?
Figyelt kérdés
A sajátom is el kezdett szőrösen tetszeni, vagy korábban cikinek tartottam más előtt levetkőzni, ha szőrös voltam, most meg simán megteszem.
És partnernél is egyre inkább vonz, ha szőrös.
Nálatok is volt ilyen változás?
2021. dec. 8. 13:17
1/6 anonim válasza:
Az nem, de akkorra megtanultam, hogy az “elkezdett” egy szó.
2/6 anonim válasza:
Női, v férfi oldalt képviseled?
Amúgy igen, nekem is 30- felett jött az őrület, h a természetes szőrös nuni indít be a legjobban.
Szeretem kopaszon is, de a szőrös a “námbörván”. :)
39F
3/6 anonim válasza:
Nekem mindig termèszetesen volt hagyva,talán 2x borotváltam de ahogy nőtt a szőr iszonyatosan viszketett,úgyhogy lemondtam róla,nem tudom ki hogyan csinálja,vagy hogy utólag mivel csillapítja a megnem szünő viszketèst de ha van valakinek jó tanácsa szívesen meghallgatom.44/f
4/6 anonim válasza:
Most voltam 30, de továbbra is csupaszon szeretem magamat is, másokat is.
5/6 anonim válasza:
Mennyit fizet az idióta "barbershop-lobbi" az ilyen bújtatott szőrösödési kampányért? Lassan már a talpa is szőrös az összes hülye európainak, rossz már végignézni az arcokon az utcán.
6/6 anonim válasza:
Gondolom, te meg egy hülye amerikai vagy, aki a talpát is naponta borotválja, nehogy szőrös legyen. 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!