Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, ti mernetek kezdemenyezn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ti mernetek kezdemenyezni fiunal barmit? ha nem vagytok benne biztosak hogy ö is benne lenne fiuval?

Figyelt kérdés
2021. dec. 3. 15:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
hat, mar eleg reg törtent es nem nagyon emlekszem ra, fiatal volt azt tudom. inkabb a szituacio tetszett amit csinalt.
2021. dec. 6. 18:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, lehet egy kihagyott kaland lehetőség volt :/
2021. dec. 6. 18:44
 13/19 A kérdező kommentje:
igen lehet, azota töbször gondoltam ra hogy lehet ez probalkozas volt.
2021. dec. 6. 18:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Én max szemkontaktust merek teremteni, vagy valamiről beszélgetést kezdeményezni... aztán úgyis kiderülhet minden később, bár nem volt még ebből semmilyen történés, de működhet. Viszont a fordítottját tapasztaltam.. Helyes, rámenős srác, akinek barátnője is van, folyton szúrt. Adandó alkalommal jött, megszólított, mosolygott, társalgott, minden alkalommal. Most is ez van, talán egyszer leülünk iszogatni, aztán kiderül, hogy mit szeretne. :)
2021. dec. 12. 17:42
 15/19 A kérdező kommentje:
hm na, akkor lehet lesz belöle valami :)
2021. dec. 12. 17:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Lehet, de nem tudom. Egy meleg srác is nyomul, nagyon helyes, de nem nagyon szoktam srácokkal akciózni..
2021. dec. 12. 17:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

én simán rákérdezek ...

aztán első reakció persze

A, h határozottan nemet mond

B, mosolyogva mond nemet

eltelik pár nap, még mondom neki párszor (nyilván csak ha olyan természetű), és mindkét típusnál előfordult már h megenyhült, és abból a nemből előbb-utóbb kíváncsiság lett, aztán más is. volt olyan, akiiről az életben nem gondoltam volna, de mivel nagyon tetszett, hát neki szegeztem a kérdést. nyilván nemet mondott, aztán csak mosolygott. eltelt 4-5-6 nap, aztán meg ő szegezte nekem a kérdést, mikor kettesben maradtunk h "de kajak les..opnál?". mondom, hülye vagy, még jó, hát ilyen gyönyörű srácot ritkámn lát az ember. na aztán erre is mosolygott, és abban maradtunk, h oké, miért is ne, de a kikötése h ő nem csinál semmit, csak én dolgozok rajta ... mondom oké, én is ezt akartam. aztán így belement és hát nem kicsit tetszett neki. de persze örök tabutéma maradt, már a szobámból egyenesen rohant a bnőjéhez. szal lényeg a lényeg h heteró fiúk nagyon izgalmasak tudnak lenni, és azért nem mindegyik annyira merev. de ezt vagy érzi rajta az ember vagy nem, és akkor kár bármi energuiáért ...

házibilikban egy X % kifejezetten könnyen meg tud feledkezni a merev heteróságáról, aztán hát volt már pár kalandom, igaz, mindig csak így egyoldalúan. na de egy heteró fiútól ez így normális, meg is lepődnék, ha mást is akarna, pontosabban akkor már nem lenne heteró.

2021. dec. 13. 10:21
 18/19 anonim ***** válasza:
#17 szoktak repetát kérni pár nap után?
2021. dec. 13. 20:18
 19/19 anonim ***** válasza:

990999% nem. az ilyen típusú srácokkal ez csak egyszer történik meg, aztán másnap már nem is köszön az utcán ....

egyetlen egy volt, aki utána járt még egy darabig, de vele se lehetett szóba hozni meg semmi érzelem, csak simán feljött hozzám, letolta és hajrá, aztán ment. de semmi kommunikáció. szóval na, heteró fiúknál ez kényes kérdés, és azt vettem észre alapszabályként, h csakis addig működik, amíg nincs kimondva és nincs néven nevezve. ha már beszélünk is róla, akkor megijed, mert az bxzis. hát érdekes na ... de végül is érthető.

2021. dec. 14. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!