Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy történt az első alkalom amikor fiút élveztettetek el?
Hát úgy, hogy a régesrégi kinti WC-nkben mondtam az egyik haveromnak, akivel épp dumaltunk, én pedig épp végeztem a WC-n, s o pedig látta a lompost. Mondom neki, h nem mered megfogni. Erre o odanyúlt, elkezdtem merevedni. Mondja, h milyen nagy. Elkezdte húzogatni, én megfogtam az ovet, s kivertuk egymásnak. S onnantól fogva, kulonbozo helyeken a kozelben szabadban csinaltuk egymasnak. Egyszer le is sz*ptam, ugy kezdtem,h megkerdeztem h bekaphatom-e. Mondta, h igen, s így ment a sz*pás is. O is lecummantott már...
Nagyon izgalmas volt.
Kár,h mostanában nem kívánja...
Nálam úgy volt a kezdet: Még sosem láttam vagy hallottam olyasmiről, ami 12 éves koromban történt meg velem.
A 20 éves féltestvér bátyámat "megleptem" rejszolás közben. Fogalmam nem volt róla, hogy mit csinál.
Amikor meglátott, nem hagyta abba, hanem megkérdezte, hogy folytatnám-e helyette?
Igent mondtam, és a kezembe vettem a farkát. Elkezdetem huzogatni......., ő irányított, hogy mit és hogyan csináljak, azaz, kiverette velem a farkát. Mondjuk szívesen csináltam neki, nem volt vele gondom.
Miután ő elélvezett, a kezemre is jutott ebből az ismeretlen anyagból, így egyenesen mentem a fürdőszobába. Kezet mostam, majd elővettem a kukusomat, és életemben először magamnak is csináltam. Mondhatom nagyon jó volt. Sokkal jobb, mint amikor az oviban simogattuk egymást egy kislánnyal.
A végén elélveztem, de nem jött semmi.
Ebben a korszakban az volt a jó, hogy akárhányszor csinálhattam magamnak, a végén elélveztem, és az élvezet tökéletes volt, de ennek ellenére a vágy nem csökken kicsit sem bennem, azaz, azonnal kezdhettem újra a huzogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!