Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gaz, ha imadok kukkolni lany letemre?
Figyelt kérdés
Bi lany vagyok, igy mind fiukat mind lanyokat szeretek meglesni ha csak modomban all barmilyen helyzetben, de az is nagyon felizgat, ha mas lat meztelenul. Ezt mar kb 13 eves korom ota csinalom, keresem a lehetoseget, hogy megkukkoljam az osztalytarsaimat puceran, illetve, hogy legyen lehetoseguk engem ugy latni. Pl torna vagy uszas utan a suliban zuhanyzaskor mindig igyekszem odapillantani, persze fiukat sokkal ritkabban tudok kukkolni. Ez szerintetek nagyon gaz? Probalom levetkozni ezt magamrol, de nem megy2021. nov. 12. 15:32
1/17 anonim válasza:
Mindenki megnezi a masikat. Ameddig nem bámulod őket nem probléma.
2/17 anonim válasza:
nem gaz mindenkinek vannak furcsa vagyai :)
3/17 StevenUp válasza:
Fiúk között is van ilyen. Amíg nem feltűnően csinálod addig nem fognak bántani érte
4/17 anonim válasza:
Nem, de most valószínűleg rengeteg privátot kapsz. Nekem is tetszik a kukkolás, de szerintem erre kevesen nyitottak.
5/17 anonim válasza:
Nem gáz, egyszerű kíváncsiság. Ha "legálisan" csinálod (azaz nem suttyomban kukkolva), vagy nem zavarod a másikat vele akkor semmi gond belőle. Menj le egy swingerbe, na ott akció közben is látod a dolgok menetét :D
7/17 anonim válasza:
Én is imádok kukkolni. Mindenki más szerint ez beteges én azért is nem beszélek senkinek róla. De én tudom hogy nem az. Csak izgató dolog és ennyi.
8/17 anonim válasza:
Nem gáz! Ez sem rosszabb sok más dolognál! Ha magadhoz való pasit találsz, együtt kiélhetitek ezeket a vágyakat! f.
10/17 anonim válasza:
Bocsi, de fiúkat lány létedre hol tudtál kukkolni?
🤔🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!