Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetetlen?
Én biztos nem kezdek még egy jó darabig 30 évesnél idősebbel, de az csak én vagyok. Szerintem ha más nem is, de azért 10-ből 1-2 srác biztos ilyenekről is fantáziál, hogy nem korban hozzá közel állóval csinálja.
Az előző jól mondja, az a leggázabb, amikor valaki 35 meg 45 évesen "szuper fiatalnak" akarja eladni magát, hogy ő még lélekben srác, meg fiúként, srácként hivatkozik magára. Aki 20 éves srác szexelni akar egy 35 évessel, az pont nem egy 35 éves srácot akar, hanem egy 35 éves férfit. Azt a 10-ből 1-2 srácot kellene megtalálni, aki tényleg egy idősebb férfival akar szexelni, nem a maradék 8-9-re nyomulni gáz módon kb. tizenévesként próbálva eladni magad. Ezt nem csak neked mondom, hanem az összes fiatalokra nyomuló 30 felettinek.
24/F
Akkor hogy lehet,hogy koromnak megfelelően nézek ki, férfiasan, nem játszom meg magam semmilyen módon, 35 + os barátnak örülnék és kizárólag a huszonévesek találnak meg ?
Írtam itt ki már kérdést erről és 17 - 24 évesek írtak.
Vagy az lehet a titka, hogy nem játszom meg magam ?
5. Menj fel rómeóra. Ott tömérdek idősebb férfi fog rád írni, csak próbáld ki.
6. Az hogy hány évesnek nézel ki sajnálom, de nem a válasz mindenre az életben. Én is kb. 18-19 évesnek nézek ki 24 évesen, de attól még 24 éves vagyok. Ha valaki elsőre 18-19-nek tippel, akkor is megmondom neki mennyi vagyok.
Attól, hogy jó a genetikánk és esetleg egészséges életmódot folytatunk, amik miatt letagadhatunk 4-5-8-10 évet attól még annyi évesek vagyunk, amennyi évesek vagyunk. Tetszhetünk valakinek simán csak ránézésre, de aztán lehet mégsem, ha megtudja a korunk. Ez benne van a pakliban és ezt 35 évesen a helyedben már elfogadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!