Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös hoki idősebb korban?
Miért csak a fiatalokra jellemző a közös maszturbálás?
Van olyan aki a haverjával akár 40 évesen is csinálja?
Közös sörözés, focinézés után egy kis levezetés.
Számomra olyan fura, hogy a szexualitást sokan óriási tabuként kezelik, miközben ez egy nagyon hétköznapi dolog, örömöt szerzel a testednek.
Van olyan aki 30-40 évesen is csinálja a haverjával, szomszédjával, kollégájával?
Én ezt abszolút nem tartom cikinek, bár én "csak" 28 vagyok.
Észrevettem, hogy a heteró srácok imádnak meleg és bi kategóriákba írogatni. Miért? Ennyire érdekel titeket a téma? Én is tudom, hogy hetero haverok nem fognak ilyen dolgokat csinálni.
Én sem írogatok hetero kategóriába olyanokat, hogy önmagában a punci hosszútávon unalmas, próbáljatok ki más dolgokat is amíg fiatalok vagytok és vonzóak.
Azért nem írok ilyeneket mert tiszteletben tartom azt, hogy a hetero az hetero, a bi az bi a meleg pedig meleg. Mindenféle kategória létezik és megvannak egymás mellett békességben.
Mivel vannak olyan hetero fiúk, akik ezt csinálták fiatal korukba, ezért lehet valaki azt hitte, hogy szexualitástól függetlenül bárkihez szól a kérdés szerintem.
Amúgy ebben én sosem találtam semmi izgatót.
En is benne lennék 40 évesen de max 30ig.
Velük jobban kijövök.
Meg az igazság az, hogy a mostani 40esek el vannak tunyulva testileg.
És a kövérség nem jön be!
Hála isten a testem karba van tartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!