Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek biszexuális vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Az van, hogy egy ideje elkezdtem vonzódni a transznemüekhez, az olyan pasikhoz akik nőiesen néznek ki. Pl ha elképzelem ahogy dugok egy transznemüt popsiba, és közben verem a farkát olyan szinten felizgulok, hogy végem van!!

Csillapithatatlan vágyat érzek ez iránt, és naponta többször kell önkielégitenem. Persze olyan transznemüekre gondolok, akik szépek, igényesek, borotváltak, mint mondjuk pl BishBharbie. Tehát férfias férfiakhoz nem vonzódom.

Most akkor biszexuális lennék, vagy ez mi?

Egyébként én egy 24 éves férfias pasi vagyok, aki mindigis nőkkel szexelt.

+ kérdés, ha esetleg van köztetek olyan tipusu transznemü amilyet föntebb leírtam, akkor dobhatna üzit nyugodtan!

2021. nov. 5. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Akkor Bi vagy 100% ha élveznéd ahogy vered neki
2021. nov. 5. 15:02
 2/9 Godaime ***** válasza:
90%
Ha a farkát is akarod verni akkor igen, biszex vagy. Üdv a klubban.
2021. nov. 5. 15:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az vagy, bár az hogy mások mit gondolnak nem feltétlen érdekes.
2021. nov. 5. 15:09
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem nem vagy biszex. Azt írod, hogy nőies transzik, tehát te a nőt látod bennük, nem a férfit. Ha mondjuk gyúrós izzadt, szőrös férfiakra (is) gerjednél, akkor helytálló lenne a biszex, de így maximum kísérletező vagy.
2021. nov. 5. 15:09
 5/9 anonim ***** válasza:
25%
Pán
2021. nov. 5. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha Hamza alexre kemény lesz akkor az vagy
2021. nov. 5. 15:24
 7/9 Godaime ***** válasza:
35%
Ne érezd gáznak, semmi okod rá. A társadalom ok nélkül ítél el egy teljesen normális dolgot de ez is meg fog változni a nem túl távoli jövőben. Külföldön már jól lehet látni.
2021. nov. 5. 15:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, biszexuális vagy. Azon belül meg a shemale-kre izgulsz. Ez már ízlés dolga, heterók között is van aki a nagy mellekre izgul, más meg a hosszú combokra mert neki az tetszik. A szexuális preferenciád viszont bi, mert a saját nemedre izgulsz.
2021. nov. 5. 15:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp bi vagy, hiszen ki akarod neki verni. Mivel a farok is vonz, meg a női mell is is szerintem bi vagy, de ez tök oké.
2021. nov. 5. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!