Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kezelni az ilyen lányos időszakokat?
A lányos időszakom pár évvel ezelőtt olyan volt, hogy mintha a libidóm iszonyatosan megemelkedett volna és ez eltartott majdnem 2 évig ami nem kevés idő. Aztán szépen lassan alább hagyott. Nagyon egyedül érzem magam ebben mert a biszex ismerőseim közül senki sem ilyen mint én. Félek, hogy megint így fog előjönni és nem tudom majd kezelni ha mondjuk párkapcsolatban élek majd egy férfival. :(
Monogám típus vagyok szóval ezért is bánt a dolog. 20/l
Óó, pacsi, én is ilyen vagyok. Megoldást nem tudok rá de legalább nem vagy egyedül ezzel 😂😂
25/L
#5 nem lesz az, a szexuális preferenciák annál kicsit mélyebben vannak beágyazódva a tudatalattiba hogy csak egyszeri fellángolások legyenek. A külső környezeti ingerek, avagy gátlások, komplexusok enyhülésének/erősödésének a hatására hol erőteljesebben előjön, hol csak szunnyad a tudatalattidban de így is úgy is előtör.
NE harcolj ellene! Inkább ismerd meg magad és annak tudatában ismerkedj.
4-5:
Ebből ollózás lesz, már látom…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!