Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha akarom tudni kivel szexel a párom?
Figyelt kérdés
Szóval a pasim bevallotta hogy bi. Elfogadom, de azt szeretném tudni kivel szexel. Azaz én választok neki. Ez gáz? Téged zavarna?2021. nov. 5. 09:06
11/17 anonim 

válasza:

Én is tudom hogy a barátnőm kivel jár össze. Legyen az pasi vagy csaj. Nem gáz.
12/17 anonim 

válasza:

Az a vicc, hogy sokan okoskodnak itt hogy mi nem jó. Mi közötök hozzá? Miért zavar titeket ha NEKIK jó? Inkább a kérdésre válaszoljatok.
Szerintem nem gáz hogy tudni akarod.
13/17 A kérdező kommentje:
Ha elmondta miért ne segítenék? Jobb lenne ha nem mehetne el és mondjuk 2 év múlva ezért elhagy. Tudom, hogy szeret. A vágyait kiélheti. Nekem is teljesült amit én akartam. Ez szerintem egyfajta érettség kérdése vagy IQ nem tudom. Értelmes ember külön választja a szexet és a szerelmet. Szerinntem ha megéli már nem lesz akkora igénye rá. Ha tiltom csak még jobban akarja. Ettől még engem szeret. Igen az egészségére vigyáz majd. Sőt arcképet se adunk ki.
2021. nov. 5. 10:23
14/17 anonim 

válasza:

Sztem nem gáz, lehet ez egyfajta izgalmas "játék" is h pl te választod ki h ki legyen a megfelelő partner neki, ő meg megélni a pillanatot vele.
Persze jó h így gondolkodsz,csak akkor van gond ha az egyik fél nem tudja tartani magát a megbeszéltekhez, és mondjuk a pasidnak jobban be jönne az amit egy másik pasival csinált mint az amit veled,de ez csak egy felvetés.
L
15/17 anonim 

válasza:

Nyitott kapcsolatoknál szokás a feleknek előre megbeszélni a játékszabályokat. Akkor tedd ezt, mond meg hogy kíváncsi vagy rá, tudni akarod kivel dug - neked ez a játékszabály "feltételed" és kész.
16/17 anonim 

válasza:

Nem gáz.
Mi is hasonlóképpen vagyunk. Videót szokott kapni róla.
17/17 anonim 

válasza:

Trükkös volt a leányzó, mert elméletileg lehet olyan pasit választani, amitől elmegy a párja kedve... D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!