Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha akarom tudni kivel szexel a párom?

1, melletted kefélget csàvókkal?
2, milyen gyógyszert szedtek, nekem is kéne...

Azta de szépen ütötted le a labdát és milyen igaz.
HA jól értem a pasid bevallota, hogy akarja sráccal és te elfogadod csak azt akarod tudni kivel. Én mint bi srác simán elfogadnám, hogy a csaj írjon rám. Sőt volt is ilyen. :)

Szerintem jó dolog.
Persze ha neki is lehet beleszólása.

Attól, hogy valaki biszexuális, az még nem jár azzal, hogy kötelező neki egyszerre mindkét nemmel szexuális életet élnie.
Tisztázd magaddal, hogy neked belefér-e az, hogy ő rajtad kívül másokkal is ágyba bújik, ami nyilván hatással lehet, vagy inkább lesz a kettőtök nemi életére, vagy akár a párkapcsolatra úgy általánosságban.
Ha ez neked megfelel így, akkor szerintem egyáltalán nem gáz, hogy érdekel ki az, akivel a párod lefekszik rajtad kívül.

Attól, hogy bi még nem kell mással is szexeljen.
Az, ha ti így akarjátok, a ti dolgotok, de onnantól kezdve nyitott kapcsolatról van szó.
Természetesen egyetértek azzal, hogy legyen beleszólásod, mert így legalább csökkented az STD esélyét. HIV pl. sajnos erősen terjed meleg közösségben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!