Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Gáz ha akarom tudni kivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha akarom tudni kivel szexel a párom?

Figyelt kérdés
Szóval a pasim bevallotta hogy bi. Elfogadom, de azt szeretném tudni kivel szexel. Azaz én választok neki. Ez gáz? Téged zavarna?
2021. nov. 5. 09:06
1 2
 1/17 Noren1989 ***** válasza:
84%

1, melletted kefélget csàvókkal?

2, milyen gyógyszert szedtek, nekem is kéne...

2021. nov. 5. 09:08
 2/17 A kérdező kommentje:
A beszólogatások is jók csak nem látom értelmét. Nem kértem hogy ítélkezzen bárki is. Szerintem a mi dolgunk és a mi életünk. Nem gondolom, hogy pl te kedves Noren1989 olyan tökéletes és makulátlan lennél. Ha így lenne nem az lenne a program, hogy segítség helyett beszólj másoknak :)
2021. nov. 5. 09:10
 3/17 anonim ***** válasza:
73%

Azta de szépen ütötted le a labdát és milyen igaz.

HA jól értem a pasid bevallota, hogy akarja sráccal és te elfogadod csak azt akarod tudni kivel. Én mint bi srác simán elfogadnám, hogy a csaj írjon rám. Sőt volt is ilyen. :)

2021. nov. 5. 09:11
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
Erős fogalomzavart érzek. A biszexualitás nem egyenlő a nyitott kapcsolattal.
2021. nov. 5. 09:21
 5/17 anonim ***** válasza:
27%
Az a gáz, hogy te ezt hagyod, és nem zavar, hogy más pasikkal szexel. Tökéletes én se vagyok, de azért nem dugják másik a párom.
2021. nov. 5. 09:25
 6/17 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem jó dolog.

Persze ha neki is lehet beleszólása.

2021. nov. 5. 09:29
 7/17 anonim ***** válasza:
94%

Attól, hogy valaki biszexuális, az még nem jár azzal, hogy kötelező neki egyszerre mindkét nemmel szexuális életet élnie.

Tisztázd magaddal, hogy neked belefér-e az, hogy ő rajtad kívül másokkal is ágyba bújik, ami nyilván hatással lehet, vagy inkább lesz a kettőtök nemi életére, vagy akár a párkapcsolatra úgy általánosságban.

Ha ez neked megfelel így, akkor szerintem egyáltalán nem gáz, hogy érdekel ki az, akivel a párod lefekszik rajtad kívül.

2021. nov. 5. 09:39
 8/17 anonim ***** válasza:
88%
Addig, gyere velem Barca meccset nézni, ameddig ő mással van, nekem nem a szexz az elsődleges!
2021. nov. 5. 09:59
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

Attól, hogy bi még nem kell mással is szexeljen.

Az, ha ti így akarjátok, a ti dolgotok, de onnantól kezdve nyitott kapcsolatról van szó.

Természetesen egyetértek azzal, hogy legyen beleszólásod, mert így legalább csökkented az STD esélyét. HIV pl. sajnos erősen terjed meleg közösségben.

2021. nov. 5. 10:02
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is akarom tudni, nincs ebben semmi extra. Tudom is, hogy csak velem.
2021. nov. 5. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!