Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal biszexként is van esélyem partnert keresni?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy nincs talasztalatom sem
Aktiv biszex vagyok
2021. nov. 4. 00:20
1/7 anonim válasza:
Biztos, hogy van esèlyed, de ha ugy gondolod hogy nem akkor irj nekem, ki tudja
2/7 anonim válasza:
Én is aktív bi vagyok és a társkeresőkön temérdek lehetőségem lenne egyéjszakás kalandra. Micsoda pech, hogy nem azt keresek, hanem egy tartós szexkapcsolatot. Amolyan barátság extrákkal félét. És ilyet bizony nagyon nehezen találni. Ha valakinek van tippje hol próbálkozzak, súgja meg! (Planet, hotbull, grindr kilőve) :)
25/F
3/7 anonim válasza:
én is fiatalként keresek, csak én passzív vagyok. nálam csak a bdsm kedvelő, idősebb urak jöhetnek szóba, de ők nagyon. egyébként fiatalként baromi nehéz érvényesülni.
6/7 A kérdező kommentje:
5-ös Érden
2021. nov. 4. 16:34
7/7 anonim válasza:
Minden esélyed meg lett volna, ha nem törlődtél volna... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!