Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, az első szopásotok hol történt? Vagy ha még nem volt, hol szeretnétek?
Bemásolom a válaszom egy másikból.
100%
Én chaten ismertem meg, de nekem se szép emlék az első.
Én 15 voltam. Egy vézna kis fogszabályzós, szemüveges srácot képzelj el. Megbeszéltük, hogy a srác aki 21 volt leszop. A talin ez meg is történt. Majd közölte, hogy az nem pálya, hogy csak ő szopott szopjak én is. Nem akartam, de annyira erőltette, hogy elkezdtem.
A mai napig felkavarodik a gyomrom ha érzem azt a tusfürdőt valahol amit ő használt. Ugyanis végig azt az illatot éreztem. A srác rendesen megdugta a számat majd teleélvezte. Nagyon nagyon sok spermája volt. Soha többet nem találkoztunk. A mai napig nem szopok le senkit és aktív vagyok.
Nekem a srác szobájában volt az első,aztán mégegy a nappaliban kb.fél óra szünet után.
Sajnos azóta nem volt semmi,de ha lenne rá lehetőség,akkor valami hasonló nyugodt helyen szeretném.
(Bár néha nekem is vannak tusolós fantáziáim😅)
Nekem az első a szobámban volt, kölcsönösen szoptuk egymást a haverommal! Most minden vágyam hogy a Duna-parton az erdőben megszopassak egy tinit!
33/f BP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!