Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, az első szopásotok hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, az első szopásotok hol történt? Vagy ha még nem volt, hol szeretnétek?

Figyelt kérdés
Nekem az erdőben. :)
2021. okt. 28. 15:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%
Nekem van egy fantázia képem . A buszban ülök és olvasok egy szexujságot . Mellém áll egy fickó , és széthuzza a kabátját . Nyitva a slicce , és félig kibukkan az igencsak vaskos f..ka . Közelebb hajol hozzám , és odasugja . - Vedd elő és sz..j le ! Még soha nem csináltam ilyent , de éreztem magamon , hogy akarom neki megtenni . Elövettem , és sebesen bekaptam nehogy meggondoljam magam . Izgalmas volt , éreztem keményedik nekem is a fa..am . Nagy , vastag volt a fa..a , szinte csak a makkja fért a számba , mire megkeményedett . Nem tartott sokáig , hamar a számba élvezett . A következö megállónál leszállt , azt se láttam ki volt .
2021. okt. 28. 23:37
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Otthon az ágyamban, hajnalban, buli után, egy akkori legjobb haverral...
2021. okt. 29. 01:32
 13/27 anonim ***** válasza:
97%

Bemásolom a válaszom egy másikból.

100%

Én chaten ismertem meg, de nekem se szép emlék az első.

Én 15 voltam. Egy vézna kis fogszabályzós, szemüveges srácot képzelj el. Megbeszéltük, hogy a srác aki 21 volt leszop. A talin ez meg is történt. Majd közölte, hogy az nem pálya, hogy csak ő szopott szopjak én is. Nem akartam, de annyira erőltette, hogy elkezdtem.

A mai napig felkavarodik a gyomrom ha érzem azt a tusfürdőt valahol amit ő használt. Ugyanis végig azt az illatot éreztem. A srác rendesen megdugta a számat majd teleélvezte. Nagyon nagyon sok spermája volt. Soha többet nem találkoztunk. A mai napig nem szopok le senkit és aktív vagyok.

2021. okt. 29. 08:02
 14/27 anonim ***** válasza:
72%
Nekem meg mindig feláll, ha megérzek egy ugyanolyan tusfürdőt.
2021. okt. 29. 10:21
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a srác szobájában volt az első,aztán mégegy a nappaliban kb.fél óra szünet után.

Sajnos azóta nem volt semmi,de ha lenne rá lehetőség,akkor valami hasonló nyugodt helyen szeretném.

(Bár néha nekem is vannak tusolós fantáziáim😅)

2021. okt. 29. 19:14
 16/27 anonim ***** válasza:
57%
Bárhol szopnék.
2021. okt. 29. 22:16
 17/27 manly ***** válasza:
91%
Nekem egy vasútállomáson este, azóta is bánom, nem tudom hogy mentem bele.
2021. okt. 31. 10:42
 18/27 Mrcock ***** válasza:
90%

Nekem az első a szobámban volt, kölcsönösen szoptuk egymást a haverommal! Most minden vágyam hogy a Duna-parton az erdőben megszopassak egy tinit!

33/f BP

2021. okt. 31. 12:04
 19/27 anonim ***** válasza:
88%
Egyetemi wc, glory hole.
2021. okt. 31. 12:09
 20/27 anonim ***** válasza:
78%
Én nem akarnám tudni, hogy kicsoda. Az arcát sem akarnám látni. A hangját sem akarnám hallani, legfeljebb a suttogását. Borotvált lenne ott, csak elővenné, odadugná az arcomhoz, nagyon izgulnék, mert még sosem csináltam, a számhoz érintené határozottan és akkor bekapnám...
2021. okt. 31. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!