Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek is furak a melegek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is furak a melegek?

Figyelt kérdés
Bikivancsi vagyok, fiukkal ismerkednek mar vagy egy eve de folyamatosan olyanokba botlok akik hazudnak, komolytalanok es hisztisek. Amugy meleg oldalon probalkoztam, mas otletem nincs.
2021. okt. 22. 21:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
mennyi idös vagy? :)
2021. okt. 22. 21:18
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
A melegek meg azt kérdezhetnék,hogy nem fura az ha valakit a punci meg a farok is izgat? Na kb ugyanekkora hülyeség lenne ez az általánosítás is
2021. okt. 22. 21:29
 3/13 A kérdező kommentje:
Nos en a szemelyisegre gondoltam. Nem arra, hogy farok v punci. Inkabb az emberseg es gerincesseg. (Vagy ennek hianya).
2021. okt. 22. 21:36
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
Nos,sztem meg a gerinc eppen a bi fiukbol hianyzik a rengeteg kamuzassal,tagadassal, megcsalassal
2021. okt. 22. 21:52
 5/13 anonim ***** válasza:
60%
Ez a heteróknál sincs máshogy. Amikor eltűnnek, sunnyognak, stb. Tudnék listát írni én is. EMBERE válogatja. Nem pedig bi vagy heteró vagy meleg. Csajból is van HP meg van Miss meg nagyságosasszony pedig bűn ronda és sorolhatnánk.
2021. okt. 22. 22:21
 6/13 anonim ***** válasza:
12%
Ja és a korod engem is érdekelne.
2021. okt. 22. 22:21
 7/13 anonim ***** válasza:
67%
Igen,rengeteg ilyen van társkeresőn. Egy része:beképzelt,nárcisztikus,hisztis. És ami a legrosszabb: Kétszínű: Én aktívan társkereső vagyok a mai napig. Volt egy 5 hónapos kapcsolatom, melynek történetét itt is megosztottam elég furcsa és számomra remek volt hogy mindenki egy véleményen volt: Egy ribizli volt a srác akit megismertem a neten.
2021. okt. 22. 23:15
 8/13 A kérdező kommentje:

Akik kerdeztetek, 33 vagyok.

7-es egyetertek en is igy latom. Az a baj, hogy rengeteg idot el tud pocsekolni az ember a hiabavalo keresgelessel es nem talalok normalis alternativat. Ahol en elek kizart az utcan vagy mashol torteno ismerkedes lehetosege.

4-es: en nem csaltam meg senkit es nem is szandekszom.

2021. okt. 23. 05:27
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
Van sok defektes az biztos, tegnap is volt egyhez "szerencsém" online.
2021. okt. 23. 08:08
 10/13 anonim ***** válasza:
86%
Nehéz az ismerkedés
2021. okt. 23. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!