Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszex férfiak képesek szerelemmel szeretni egy másik férfit?
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 23:11
2/6 anonim válasza:
A biszexuálisok szexuálisan és szerelemből is tudnak vonzódni a saját nemükhöz. Aki csak szexuálisan vonzódik a sajátjához, de nem lenne képes szerelmi kapcsolatot folytatni vele, az inkább heteroflexibilis. Bár manapság nagyon nagy az átjárás, én ezt a két fogalmat mindenképp elkülöníteném.
3/6 anonim válasza:
#2 heterofelxibilis mint "kíváncsi hetero"? 😅 Azaz biszex. Aki hetero az csak az ellenkező neműre izgul szexuálisan is.
A kérdésre válaszolva, attól függ. A biszexuálisok többsége un. heteroromantikus akiket csak szexuálisan izgat ezt-azt csinálni a saját nemükkel, de érzelmi kapcsolatot csak ellenkező neművel tudnak elképzelni. S vannak olyan biszexuálisok is akik érzelmileg is tudnak kötődni mindkét nemhez. Szóval egyénfüggő.
4/6 anonim válasza:
A partnerem legtöbbjével csak szex volt. Ők se igényeltek többet, én se. Egy régi barátomba lettem egy kicsit szerelmes, miután kilépett a heteróságából. De ez sem az a mindent elsöprő, viharos nagy szerelem volt.
5/6 anonim válasza:
Inkább erős barátság, bizalom, amit éreztem amikor volt barátom.
Most nincs,de nagy örömmel venném, ha lenne, és olyan,aki emberként tud viselkedni és maga felé is várná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!