Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ki szeretném próbálni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cupar kérdése:

Ki szeretném próbálni hogy pasi meg dug fáj e?

Figyelt kérdés
Bisex vok eddig szoptam most ki szeretném próbálni hogy megdug vki! Mi élvezhető benne és fáj e!?
2021. okt. 19. 05:29
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

3 dolog: türelmes partner átlag vagy kissebb farokkal, sok sikósító.

Ha már korábban játszottál a hátsofeleddel az előny. Nekem az első nem volt fájdalmas, inkább furcsa érzés volt. Amikor kezdett vadulninakkor szóltam és visszább fogta magát, így élveztem a dolgot. Egyeste 2x csináltuk a második alkalomnál kézi rásegitéssel el is mentem.

Szóval élvezhető, jó dolog tud lenni, csak megfelelő partner kell hozzá.

2021. okt. 19. 06:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem fájt
2021. okt. 19. 08:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Korod?
2021. okt. 19. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fájt az első alkalom. Maga a behatolás volt egy picit kellemetlen, de csak pár másodpercig. Utána élveztem minden percét a fenekem szüzességének az elvesztésének. A végén én magam is hatalmasat élveztem.
2021. okt. 21. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!