Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek most akkor biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most akkor biszex vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval egy hármasba hívott be egy srác. A vége felé feküdtem a kanapén és a csaj elkezdett szopni. Ezt élveztem és hátradőltem. Aztán csak csukott szemmel fantáziálva élveztem. Aztán mikor jött az elélvezés felemeltem a fejem. Addigra a haverom szopta a farkam. Én ebben a pillanatban elkezdtem elélvezni. Teljesen felkavart a dolog, hogy ez történt. Érezte mert ki is ment a szobából. Én felöltöztem és elmentem haza. Sok dolog kavarog bennem.

1. Vajon biszex vagyok? Ugyanis nem fogott el undor csak nem számítottam rá?

2. Meg kéne próbálnom sráccal?

Igazándiból annak örülnék ha esetleg azok a srácok akik biszexek leírnák hogy dőlt ez el bennük? Meg szóval hogy mit kezdjek a szituval? Azóta nem beszéltünk.

2021. okt. 18. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen, de ha vágysz rá megint akkor lehet
2021. okt. 18. 17:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vágyok rá. Csak tutira mennék egy "teszt" segítségével
2021. okt. 18. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
nem nagy öhy,csak belénk van kodolva hogy nem szabad meg fuj,,a lényeg ha mindenkinek jol esik,akkor semmi probléma élvezni kell..amugy a fiuk jobban csinálják
2021. okt. 18. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:
28%
UUU MELEG VAGY ez naon CUTE🤩🤩🤩😍😍
2021. okt. 18. 19:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!