Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Gáz ha akarom tudni ki lesz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha akarom tudni ki lesz a pasim bi partnere?

Figyelt kérdés
Szóval a pasim elmondta, hogy biszex vágya van. Én ezt elfogadom, de az az egy vágyam, hogy tudjam kivel fog összejönni. Lássam. Nem akarok csatlakozni. Nem akarom látni semmiképp amit művelnek. Csak tudni kivel.
2021. okt. 18. 00:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem jófejség. Én szívesen lennék első egy fiúnak. :) Irigylésreméltó a nyitottságod felé. Igaz az is rendes tőle, hogy elmondta. A legtöbb bi srác titokba jár félre.
2021. okt. 18. 00:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
1-es fiú vagy lány vagy?
2021. okt. 18. 00:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, sőt, tök érthető dolog :)
2021. okt. 18. 00:38
 4/12 anonim ***** válasza:
20%
Inkább az a gáz, hogy vannak annyira nyomorult, társfüggő nők, akikeknek egy félhomár is megfelel. Remélem nem lesz gyereketek, mert a kölyök vérét kiszívják a suliban, ha kiderül, hogy farkalják az apját.
2021. okt. 18. 01:10
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

Lehet, hogy most leleszek pontozva, de a biszexualitás nem ok a félrek*rásra, mondom ezt biszexuálisként. Sokan emiatt könyvelnek el minket hűtlennek, és már az elejétől kezdve nem bíznak bennünk, mert sok ember ráfogja erre, mintha neki alanyi jogon járna az, hogy nyugodtan lefeküdhessen másokkal, mert hát ő biszex, aztan még te vagy a szemtelen, meg birtokolni akarod, meg nem szereted eléggé. Ha valaki biszex, akkor az élje meg a vágyait még azelőtt, mielőtt komoly kapcsolatba kezd, ne komoly kapcsolat mellett akarjon új dolgokat kipróbálni. Lényegtelen, hogy az új ember férfi vagy nő, ne mással keféljek már. A hármas vagy hasonló az teljesen más tészta, ott ott van a párod is, együtt kalandoztok, bár nekem ez sem férne bele, de ez még érthető is, mert az aktusban részt vesz a párom is, ami izgató is lehet. De az, hogy én kettesben szexeljek valaki mással miközben én kapcsolatban vagyok, az abszurd. És tényleg hihetetlen, hogy egy ember legyen az akár nő, akár férfi, ennyire ne tudjon élni szingliként, hogy inkább van olyan érzéketlen seggarccal, aki eljár otthonról d*gni. Értékeljük már magunkat is, meg a szerelem szót is egy kicsit ennél többre.

Nagyon egy mocskos világot élünk, és nap, mint nap azzal szembesülök, hogy egy teljesen normális dolog a párunkon kívül mással szexelni, holott elvileg a párod annyival különb, mint bárki más, hogy vele szexelsz. De ha másokkal is megcsinálod ugyanezt, akkor ne haragudj, de te mivel vagy különb számára? Együtt éltek azért? Együtt élni anyukáddal is együtt lehet. Bizalmas kapcsolatban vagytok? Azt is lehet, baráttal is. A párod azért más, mert vele szexelsz. Na és innentől kezdve te már nem kapod meg ezt a státuszt, csak emberek együtt maradnak, mert úgy kényelmes, közben meg már rég szakítani/válni kellene ha már másokkal d*gunk, mert onnantól kezdve az nem az már, ami azelőtt volt.

2021. okt. 18. 02:08
 6/12 anonim ***** válasza:
26%
Inkább az a gáz, hogy ezt hagyod. Most azt hiszed, hogy jól fog viselkedni, de idő kérdése, és fűvel fával. Ott a nemi betegségek kockázata, meg hogy elhagy valamelyikért. Na meg ez a legmegalázóbb dolog a világon.
2021. okt. 18. 06:52
 7/12 kisördög1 ***** válasza:
100%
Nem gáz hogy érdekel, hogy hajt a kiváncsiság. Csak nem értem miért nem akarod végignézni, még izgalmasabb lenne
2021. okt. 18. 08:30
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem ismerjük őket. Gáz hogy hagyja? Az nem gázabb ha a pár titokba csinálja? Dehogynem. Legalább volt a srácba gerinc. Ha nekik belefér milyen jogon kritizáljuk? Ismered őket? Tudod milyenek? Nem! Akkor meg? Ha megszívják akkor megszívják de az hogy ezt meg tudta beszélni vele nekem azt súgja a kapcsolat erős. Mert kíváncsi lennék hány bi pasi mondta el a csajának…
2021. okt. 18. 08:59
 9/12 kisördög1 ***** válasza:
83%
8: tök igazad van!
2021. okt. 18. 09:01
 10/12 anonim ***** válasza:
83%
8-Tökéletesen leírtad
2021. okt. 18. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!