Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szado-mazóra milyen platformokon tudok a legnagyobb eséllyel partnert találni?
Smpixiet, Tindert és az Index Fórum HUSZ topicját már próbáltam, kb nulla sikerrel. Állandóan csak ígérgetés megy, aki meg hajlandó lenne találkozni, azokra meg nem merem rábízni magamat, mert nem túl imponáló, ha már rögtön a f*szukkal kezdik az ismerkedést, vagy az ha nem hajlandó tiszteletben tartani a határaimat, vagy túl durva dolgokat szeretne csinálni (értsd: maradandó sérüléssel járna). Egyébként szadista fiút / férfit szeretnék találni a 18-85 éves korosztályban, vagy szadomazochizmus valamelyikét kedvelő nőt a 18-45 éves korosztályban leginkább intelligencia alapon, a kinézetre meg kb. annyi elvárásom van, hogy tisztálkodjon rendszeresen.
Van valakinek ötlete, hogy ezekkel az elképzelésekkel milyen platformokon lenne érdemes próbálkoznom, vagy ma Magyaországon ennyire nincs ilyen dolgokra nyitott normális ember? A BDSM rendezvényeken mennyire lehet és érdemes ismerkedni?
19/F
Sajnos mazochista és szubmisszív fiúknak ritka nehéz partnert találniuk még akkor is, ha biszexek. Kevés a domináns nő így ő értük igazi véres harc folyik az ilyen platformokon. Pixien a legtöbb nőnek 10k+ megtekintése van míg egy fiúnak évek alatt is csak pár száz. Gondolj bele mennyi levelet kaphat az akinek 10 ezren megnézik a profilját és NŐ.
A biszex férfiak nagy része meg csak a farkát küldözgeti, annyira proli. Szerintem ők nem is fiút akarnak elsősorban, csak a nőkhöz esélyük sincs ilyen platformokon aztán úgy is van bennük biszex hajlam és ezért bepróbálkoznak a fiúknál. Én Pixien egyszer találtam egy normális domináns srácot aki a városomban is volt, de elszalasztottam a lehetőséget. Csajt meg 1-et sikerült kifognom ott, de az csak online dominálást játszott akkoriban és elég lelketlenül csinálta. Mondhatni kihasznált és nem használt. Mással még a levelezésig se jutottam el (pontosabban de, de ő csak beszélgetett és nem akart dominálni).
Itt érdemes szétnézni még, néha akad 1-1 valóban domináns fantáziákkal megáldott lány, de kb tű a szénakazalban, ha olyat keresel aki találkozni is akar.
Egy szub fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!