Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/bi lányok, zavarna titeket ismerkedésnél, ha egy lány csóknál tovább nem jutott volna még egy másik lánnyal?
Figyelt kérdés
Kicsit tartok tőle, hogy rögtön off lennék emiatt, hisz még úgy igazán semmilyen szexuális kapcsolatom nem volt lánnyal (23 éves vagyok), viszont valahol el kell kezdeni, szeretnék ismerkedni.😕2021. okt. 17. 19:24
13/15 anonim válasza:
Nekem sincs még tapasztalatom..
Én is szeretnék ismerkedni, ha valakit zavar, hogy még nem volt szexuális kapcsolatom, akkor majd lesz más, akit nem zavar.
Ha az elején kiderül, akkor szerintem nem lehet nagy gáz belőle
14/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem jelent problémát amennyiben a kommunikáció jól működik. Szerintem ez a kulcsa, nem a tapasztalatok mennyisége.
Itt is lehet ismerkedni, csak nehézkesebb picit. Megnézheted a tinder, bumble, her alkalmazások "kínálatát" vagy a facebook datinget. Minden esetre sok szerencsét ;)
21 bi L
15/15 anonim válasza:
Engem abszolút nem zavarna,ahogy Te is írtad,valahol el kell kezdeni.
☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!