Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne kilépni ebből a szituból?
ez azért ott hibázik,hogy:elmondja valakinek. De kinek,és csak így bemondásra elhisznek az ismerőseid egy vadidagennek mindent.
Rollam is mondták, nem is kerestem többe a hír terjesztőjét,ő meg hiába keresett engem.
Égy random ember lebhuzzizza egy ismerősömet vagy családtagomat. Mutasson rola felvételet vagy bármi így bemondásra nem hiszek neki.
Sőt még a pitsába elis küldöm.
Na mostmár prostitucióra is kényszerìt. Remek rendörségi ügy lesz.
Egyébként szerinted mikor kellen oda adnod seggedet is?
Mert ez nem fog 2szopatásnál megállni az biztos. Majs szépen hozza az össze haverját,hogy van egy embere akit lehet orrba-szájba kurogatni. Ő kaszál te meg...hát igazából akkor már nem lesz titok,hogy mit csinálsz.
Hát ba+ te nem vagy egyszerű eset. Azért ha valóban akartad volna másfèlnapa alatt felkészülhettél volna a felvételre, akár egy másik telót is vehettèl volna. Es a barinő előtt is titok marad, hogy himringyóvá tesznek.
Ha 4előtt olvasom akkor javasoltam volna,hogy harapdle.
Ha biroságra kerül az ügy akkor végszükségnek elmegy. Ő pedig sértettből vádlottá avanzsált volna 3vádpontban is.
1:Zsarolás.
2:erőszak...mert te elvileg nem akarod.
3:kerités.. .az az amikor hozza a sráco(ka)t.
Amik egyébként most is fennálnak.
Megjöttem.
Megyek sorba.
1. Kaptam privit, hogy mekkora a farka meg hogy néz ki a srác, meg ilyenek. Meg mennyi jön neki és milyen hamar élvez el, stb. Ezek miért fontosak? Teljesen nem tudok ilyet megérteni.
2. Elmentem. A haverja aki ott volt normális volt. Elvileg le kellett szopjam de nem állt fel neki sokáig. Aztán végül előtte szopatott meg engem a srác amire felállt a haverja farka is, így miután elélvezett a másik srác jött. Szóval nem volt nagy dolog. A srác amúgy szerintem nem tudta, hogy én nem akarom ezt. Nagyon udvarias volt és megköszönte hogy leszoptam. Sőt felajánlotta, hogy leszop mire a haverja rávágta, hogy nem kell és kb kitessékelt. Egyébként kifejezetten helyes fiú főleg a haverjához mérten. Amúgy már írt azóta de direkt nem nyitottam meg. Készülök hogy mindent rögzítsek. Meg ma átnézem a srác facebookját hátha a haverját is megtalálom aki ma ott volt. Neki is lehet majd leírom mi történt. De ezt még mérlegelnem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!