Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek a barátnőmnek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lényeg:Jött hozzánk egy új lány a suliba. Tök jóba lettünk meg minden. Egyik nap jöttünk ki matekról és egy másik lánnyal beszélt oda mentem hozzájuk. Mondta a barátnőm annak a lánynak hogy:majd később elmondom... Én elkezdtem kérdezőskodni hogy mit? Mire fel értünk a lépcsőhöz sikerült rá vennem hogy mondja el. Azt mondta hogy biszexuális és nem akarta elmondani hogy ki tetszik neki de rá vettük erre is és azt mondta hogy én... Mondtam neki hogy én hetero vagyok szóval ebből nem lehetne semmi, de az eset óta nem tudok rá nézni/hozzá szólni...Mar nem úgy tekintek rá mióta elmondta... Igaz hogy bátor volt de akkor is... Tanácsok? S.O.S...2021. okt. 10. 20:28
11/14 anonim 

válasza:

Ugyanazt amit akkor tennél ha olyan pasi mozdul rád akitől te nem akarsz semmit. Ha emberileg szimpatikus akkor kommunikálsz vele, ha viszont bepróbálkozik akkor közlöd vele nem.
12/14 A kérdező kommentje:
9es és 7es nem azért nem tudok ránézni mert undorodom tőle hanem mert a barátnőm és kínosan érzem magam ha arra gondolok hogy ő még én... Amúgy 13 éves vagyok igen lehet kevésnek tűnik de ilyenkor is hozhat fontos döntéseket az ember és attól hogy gyerek vagyok nekem is vannak kérdéseim és érzéseim az életbe bármennyire is furcsa...
2021. okt. 11. 18:02
14/14 anonim 

válasza:

Kedves kérdező, egy 13 éves nem igazán tudja hogy a hormonai milyen hatást váltanak ki benne, ez nem olyan megfontolt, elhatározott döntés, csak valaki nagyon hallgat a hormonjai által generált üzenetre.
Ha ezt 22-23 évesen írtad volna ki, akkor elhittem volna hogy a barátnőd komolyan így döntött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!