Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kiprobálni 2 bi vagy homo fiúval?
Sziasztok!
Nagyon-nagyon hosszú ideje van egy fantáziám,hogy szeretném kiprobálni 2 fiúval. De úgy,hogy egymást is kívánják,ne csak engem.
Eddig csak egy férfival voltam,mert hosszútávú kapcsolatom volt. Sajnos ennek fél éve vége van. Úgy érzem most szingliként szeretném ezt kiprobálni,a kölcsönös kényeztetést.
Hol tudnék ilyen férfiakat találni?
Köszönöm szépen :) és ne nézzetek rám rossz szemmel,egyszer élünk,egyszer szeretném megtapasztalni. 22/L

ja még annyit, hogy szerintem mindenképp fiatal fiúkkal próbáld ki elsőre, velük azért igazából nem tud nem izgi lenni!
:D
19f
(én most nem ajánlkozom, mert foglalt vok, de máskor jól jött volna ez, meg lehet még egyszer jól fog jönni)

Foglalt vagyok én is, de benne lennék én is szívesen. Sok sikert kívánok.
26/F

Én nagyon rég voltam fiúval és azóta csak néha gondoltam rá. De egy ilyen hármasban benne lennék:D
26F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!