Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan tudnám kiprobálni 2 bi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám kiprobálni 2 bi vagy homo fiúval?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon-nagyon hosszú ideje van egy fantáziám,hogy szeretném kiprobálni 2 fiúval. De úgy,hogy egymást is kívánják,ne csak engem.

Eddig csak egy férfival voltam,mert hosszútávú kapcsolatom volt. Sajnos ennek fél éve vége van. Úgy érzem most szingliként szeretném ezt kiprobálni,a kölcsönös kényeztetést.

Hol tudnék ilyen férfiakat találni?

Köszönöm szépen :) és ne nézzetek rám rossz szemmel,egyszer élünk,egyszer szeretném megtapasztalni. 22/L

2021. okt. 9. 00:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Tök érdekes vágyad van (ezt most dicséretként mondom), és tetszik, hogy ilyen szép egyértelműen megfogalmaztad, hogy mit szeretnél. Az a baj, hogy úgy nagy általánosságban nem nagyon szeretik a fiúk/férfiak széles körben felvállalni. Ahol talán mégis próbálkozhatnál: szexrandi oldalak. Csak készülj fel arra, hogy ha kitöltöd rendesen a profilodat, a többség egysejtű módjára fog viselkedni, és jó sok finoman szólva nem releváns ajánlatot fogsz kapni, mire esetleg eljutsz a sikerig. A másik opció, hogy meleg fiúkkal kezdesz haverkodásba, hálózatépítésbe (sajnos ebben sem tudok jó tanácsokat adni).
2021. okt. 9. 01:38
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsod! Kedves vagy :) Igen az első lehetőséggel ez a problémám.
2021. okt. 9. 02:15
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyszerű.

De az nagy dolog, hogy utánamész a vágyaidnak!!

Valóban egyszer élünk, ha ez izgat, addig ne nyugodj le, amíg ez meg nem valósul!

Tippet sajnos nem tudok adni, de fiúk könnyen benne vannak bármiben is (belénk van kódolva a szex akaratunkon kívül is), így én azt érzem, ha picit is utánajársz, mindenképp sikeres lesz a dolog.

Legalább egy fiút találj, utána ő már megoldja a másikat, így lesz könnyebb a dolog.

2021. okt. 9. 03:17
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én is kipróbálnám!

(szintén L)

2021. okt. 9. 03:30
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Na, a fiúk mindig ilyen lányokra vágynak, akik szeretnek kipróbálni új dolgokat, még mindig a #3 -s vok.

:D

2021. okt. 9. 04:17
 6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,rendesek vagytok! :)
2021. okt. 9. 04:47
 7/20 A kérdező kommentje:
Igen,tudom ilyenre vágynak. De még nem találtam meg sajnos :D
2021. okt. 9. 04:50
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Na majd itt kapsz százmilliónyi privátot, csak tudd kezelni ezeket

:)

2021. okt. 9. 04:55
 9/20 A kérdező kommentje:
Én is arra számítottam,de nem, még egyett sem. Lehet alszanak,majd reggel :D
2021. okt. 9. 05:02
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mindenképpen neten diszkréten. Én még csak két meleg sráccal voltam dupla análban . De izgató a fölvetésed. Szerintem tutti találsz a neten.
2021. okt. 9. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!