Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, fürdötetek mar a haverotokkal teljesen meztelenül, egy zuhany alatt?
Figyelt kérdés
Felallt közbe valamelyikötöknek? hogy került ra sor? melyikötök kezdemenyezte?
(elsösorban nem melegekhez szol a kerdesem, hanem olyanokhoz akiknek
teljesen varatlanul adodott ilyen helyzet es bele mentek)
mennyi idösen törtent?
2021. okt. 4. 19:27
2/18 anonim válasza:
Külön zuhany volt, de láttuk egymást meztelenül közben. Sajnos nem történt semmi, pedig szerintem ő se volt hetero. Amúgy ő kezdeményezett, hogy menjünk zuhanyzni.
3/18 anonim válasza:
Zuhany alatt sosem fürödtem, csak zuhanyoztam. :)
4/18 anonim válasza:
Egy zuhany alatt fesztiválon történt meg legjobb haverommal, aki ittasan beállt teljesen váratlanul. Merevedés nem volt közben.
Mindketten 23 évesek voltunk.
5/18 anonim válasza:
Nem, és ezt nem is tervezem kipróbálni arra a pár évre ami még hátra van
6/18 anonim válasza:
14 voltunk.Történt egy két dolog.
7/18 anonim válasza:
Én 26 voltam, ő 29. Sokáig dumáltunk és sörözgettünk este, már nem akart hazamenni, erre felajánlottam, hogy aludjon nálam. Mivel alapból kétszemélyes a zuhanyzóm, együtt tusoltunk le. Egyikünk sem meleg, mégis mindkettőnknek merevedése lett..
8/18 anonim válasza:
Igen, volt. Kollégiumban voltunk, de ideiglenesen néhány napra, másik kollégiumba mentünk, közös zuhanyzóval. Eleinte sosem mentünk egy időben, de utána már megszoktuk, hogy meztelenül láttuk egymást. Egyikőnknek sem ált fel a másikra.
9/18 anonim válasza:
Nekünk sem a másikra állt fel, hanem a helyzet szokatlansága miatt. Illetve nyilván mindkettőnkben volt egy kis kíváncsiság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!