Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koliba hogy oldjatok meg a önkielégítést és fiúk van hogy látjátok egymást meztelen?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 18:28
1/10 anonim válasza:
Meglehet oldani de előfordul hogy látjuk
2/10 anonim válasza:
Én hallom hogy néha csattognak a a fiúk.
Ilyenkor én is rárántok.
3/10 anonim válasza:
Én inkább felmegyek a lányokhoz dugni...
5/10 anonim válasza:
A közös zuhanyzóban leghátul néha rárántok vagy éjszaka amikor a többiek alszanak. Párszor hallottam hogy csattognak a péniszek a takaró alat.
Többször volt rá példa, hogy láttuk egymást meztelenül főleg reggel, mivel mind a hárman pucéran alszunk.
6/10 anonim válasza:
Nálunk az egy hálóban lévők elég gyakran verték együtt, ez totál mindennapos volt.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszukat
2021. okt. 4. 19:00
9/10 A kérdező kommentje:
Korotokat is írd? 8# kor
2021. okt. 4. 19:26
10/10 anonim válasza:
99%ban fürdés közben vertem ki. Nem igazán meztelelnkedtünk egymás előtt. 20 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!