Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napi 3x maszturbalas normális?
Azért hosszutávon lehet ez káros könnyedén.
Ha nagyon hozzászoksz a kezedhez, kesőbb okozhat merevedési zavart, mert a punci nem szorít annyira, jóval gyengébb inger éri a farkadat, mint amikor a kezeddel csinálod, és lekonyulhatsz menet közben. Lehet nem minden pózban, lehet nem minden csajnál, csak mondjuk a tágabbaknál, de félre vihet. Rossz esetben meg nem csak a tágabbaknál és sok pózban...
Vagy mondjuk a szopást nem élvezed annyira, csak ha nagyon profi a csaj és vadállat módjára csinálja. Én sajnos jártam így. Sokat vertem régen, és volt egy 10 évem, kb 20-tól 30 éves koromig, amikor csak a legnagyobb furulyaművészeknél tudtam elmenni. És belőlük sajnos nincs sok...;) Szerencsére ez már a múlté, de egy időszakra kicsit rányomta a bélyegét.
Szóval én ledumálnálak róla. Meg sok energiát kivesz belőled ez a függőséged. Annyira nem érzed akkor, de szerintem kicsit ellustít. Ha én lennék a pszichológusod, napi 1-et javasolnék és tényleg hosszan elnyújtva :D
Pont nem a korai magömlés jut eszembe a napi 65-85 percet maszturbálással töltő fiúról.
De még az se, hogy túlzásba akarná vinni, hiszen akkor gyakrabban és hosszabb ideig izgatná a péniszét, nem kapkodná el a dolgot röpke félórák alatt.
Talán az felmerül bennem is, hogy esetleg szeret recskázni. Márpedig ha nagyon szereti csinálni, nem olyan sok az a napi három alkalom. :))
Acélbetétes falloszod lehet, és ha ilyen jól bírja - a három magyar igazságon túl - akár egy ráadás is beleférhet. :))
Csak arra figyelj, nehogy esetleg tényleg túlzásba vidd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!