Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiúk, milyen volt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúk, milyen volt az első szopás?

Figyelt kérdés
Kort és sztorit írjatok!

2021. okt. 2. 19:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%

30 vagyok, néhány hete voltam együtt egy fizetős sráccal.

Csak kölcsönös szopás volt.

Amikor én csináltam, nagyon meglepett, hogy mennyire egyszerű volt.

Nyilván azért mert egyébként nem volt nagy farka, de váratlanul könnyen bement a számba és könnyen is tudtam szopni, egészen mélyre bevéve. Meg is dicsért :)

2021. okt. 2. 20:39
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Könnyebbnek éreztem, mint gondoltam. Lelkesedéssel pótoltam a kezdeti ügyetlenséget. Amitől pedig tartottam (kellemetlen ízű sperma) szerencsére nem következett be, sőt...
2021. okt. 2. 21:19
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Engem csak leszopott az unokatesóm és jó volt!
2021. okt. 2. 22:39
 4/18 anonim ***** válasza:
96%
Sokkal jobb volt mint amilyennek gondoltam, hogy lesz bár kicsit hányingerem lett miután a számba élvezett. 24/F
2021. okt. 2. 23:26
 5/18 anonim ***** válasza:
96%
Jó volt! Csak sajnos nem szopok jól mivel nem tudom nagyra nyitni a szám és így fogazok:(
2021. okt. 2. 23:29
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

Csodás érzés volt, az egésznek a hangulata, hogy ott térdelek egy srác előtt és a kemény farkán fel-le jár a fejem... mindig álló farokkal gondolok vissza erre.

Szívesen meg is ismételném, ha lenne kivel.

2021. okt. 3. 00:05
 7/18 anonim ***** válasza:
93%
29 éves voltam, egy 16 éves srácot szoptam, aki a chaten írt rám. Nagyon jó élmény volt, finom és jóméretű farka. A végén keser-édes kicsit kávéízű cseppeket kaptam jutalmul. Nyeltem mindent...
2021. okt. 3. 00:41
 8/18 anonim ***** válasza:
96%
Egy 40 es biszex aktívval volt. Jó élmény volt. :)
2021. okt. 3. 13:27
 9/18 anonim ***** válasza:
96%

Erdekes elmeny mert penzert tortent reszegen, de nem bantam meg

Utana parszor meg igenybe vett

2021. okt. 4. 10:51
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Először flisztralt voltam de kB 2 perc után még volt a meglepő eredmény (kaptam egy pofa ge*cit) és ekkor már felszabultam hogy nem is csinálom olyan rosszul :). Ez az egy alkalom volt, jó lenne még ismételni...
2021. okt. 4. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!