Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, milyen volt elsöre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, milyen volt elsöre megnyalni egy masik srac farkat?

Figyelt kérdés
mit ereztetek? milyen szituban volt? mennyi idösek voltatok?
2021. okt. 2. 18:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
finom nagyon 13 voltam
2021. okt. 3. 09:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Általánosba a suli wc be. 13 voltam és az osztály társamét kaptam be. Első élmény volt. Izgultam remegem. 2 perc alatt el ment a srác csak sajnos a számba és ahogy ki köptem rá ment a pólómra. Elég gáz volt kérdezték mi az rajtam. :(
2021. okt. 3. 12:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
25 voltam és kicsit félve nyálam meg és vettem be de elég hamar bele is élvezet a számba. Féltem hogy majd undorító lesz, vagy túl mejre veszem és okrodok majd de egyik se volt...
2021. okt. 4. 18:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
13 evesen taborba az osztalytarsamet.
2021. okt. 6. 05:39
 15/16 anonim ***** válasza:
59%

Én nem nyaldostam.mer egyszerűen a számba nyomta.A szitu nem nyilvános.

17 voltam.

2021. okt. 7. 10:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen kaptam be először a barátom farkát. Már hónapok óta kivertük egymásnak kézzel, amikor feljött az ötlet, hogy be is kaphatnánk egymásét. Első alkalommal még csak a bekepom és a számban tartom esete volt oda - vissza, még jó pár napnak el kellett telnie, míg kialakult, hogy nem csak a szánkan tartottuk egymás farkát, hanem elkezdtünk szopni is .......
2021. okt. 14. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!